Over ons

Wij stellen ons even voor

Over ons

IT aanspreekpunt is een full service ICT bedrijf gericht op het volledig ontzorgen van kleine en middelgrote bedrijven in Twente. Bij ons kunt u terecht met al uw IT vraag en beheerstukken. Samen met onze partners kunnen wij elke uitdaging aan die ons voorgelegd wordt. Of het nu gaat om het leveren van één werkplek, een volledige migratie verzorgen naar de Microsoft Cloud, het geven van Office365 trainingen, tot aan het realiseren van een nieuwe website of VOIP telefonie. IT aanspreekpunt is uw aanspreekpunt.

We make IT easy

IT aanspreekpunt wil IT makkelijker en toegankelijker maken voor kleine en middelgrote bedrijven door het aanspreekpunt te worden voor alles wat te maken heeft met informatietechniek. In plaats van alleen een simpel antwoord te geven op uw vraag, leggen wij u ook de hele context achter ons antwoord uit of stellen wij alternatieve mogelijkheden voor die beter bij uw manier van werken past. Geen zorgen meer IT aanspreekpunt is er voor u en uw medewerkers.

Ruben Talman

Eigenaar / IT Specialist

Martin Huiszoon

IT Manager / Account Manager

Intensieve samenwerking

Om u volledig te kunnen ontzorgen, heeft IT aanspreekpunt een intensieve samenwerken met verschillende hardware leveranciers, webdevelopers, VoIP aanbieders en software leveranciers.