Voor ondernemers

ICT bedrijf in Enschede

Inrichten Office 365 | Beveiliging en updates | Workshops

Zoek je een ICT bedrijf in Enschede? Dan ben je hier op het juiste adres

ICT brengt veel termen en moeilijkheden met zich mee, het is daarom niet verkeerd dat je er in je eentje niet uitkomt. Gelukkig zijn wij er om jou te helpen en te ontzorgen. De specialisten van IT Aanspreekpunt staan dagelijks voor je klaar om je te helpen bij al je problemen, zodat jij ongestoord verder kunt werken. Bij hét ICT bedrijf in Enschede krijg je hulp bij verschillende vraagstukken om problemen op te lossen en te voorkomen.

Gemeente Enschede

Videoconference

Digitale kaveluitgifte volledig ontzorgd.

Kennisbank

Hoe stel ik in Outlook een afwezigheidsassistent in?

Door afwezigheid of ziekte kan het gebeuren dat u enige tijd niet kan antwoorden op uw binnengekomen e-mail in Outlook.

Dienst

“Video-oplossingen voor vergaderruimtes”

Staat er een grote bijeenkomst, cursus of vergadering gepland en wil je deze graag zonder problemen, digitaal laten verlopen?

Totale ontzorging bij hét ICT bedrijf in Enschede

Als klant van IT Aanspreekpunt heb je veel rust. Je wordt volledig ontzorgt en je geeft al je zorgen uit handen. De specialisten van mkb ict Enschede gaan voor je aan de slag en zij informeren je over de voortgang. Daarnaast heb je altijd iemand om op terug te vallen wanneer je er alleen niet meer uitkomt. Dat geeft een fijn gevoel, omdat je weet dat je er niet alleen voor staat. Ook biedt ICT bedrijf Enschede je de kans om je eigen kennis uit te breiden, door middel van de kennisbank en de trainingen die worden aangeboden. Zo hebben jij en je werknemers in het mkb houvast en weet iedereen waar hij of zij aan toe is, door mkb ict Enschede

Welke voordelen biedt ICT bedrijf Enschede

Het IT bedrijf in Enschede heeft veel voordelen als het gaat om ontzorging op IT gebied.

  • Wij, als mkb ict Enschede, kunnen je helpen bij de ontzorging van Microsoft 365, zodat je hier direct mee aan de slag kan en kan genieten van een systeem dat perfect aansluit bij jouw mkb in Twente. Zo heb je toegang tot al je bestanden, waar je ook bent. Dit is erg handig omdat je dan niet gebonden bent aan een plaats en tijd, zeker nu thuiswerken steeds vaker voorkomt. 
  • Ook kan hét ICT bedrijf in Enschede je helpen bij de beveiliging van jouw gegevens. Jij hoeft je niet langer druk te maken over hackers en virussen, want ICT bedrijf Enschede zal jou helpen om jouw online omgeving veilig te houden. Zo kun jij rustig werken zonder zorgen.
  • Daarnaast kan ICT bedrijf Enschede je ondersteunen bij het onderhoud en het beheer van je digitale omgeving. Zo kun je zelf je documenten beheren, de toegang instellen en de beveiliging inrichten. Daarnaast wordt jouw Teams omgeving speciaal voor jou door mkb ict Enschede ingericht zodat het geheel aan jouw verwachtingen en voorkeuren voldoet.

Waar ICT bedrijf Enschede je nog meer mee kan helpen

Naast bovenstaande punten zijn er nog veel meer punten waar wij je in kunnen ondersteunen.

  • Je krijgt bij ICT bedrijf Enschede toegang tot de kennisbank. In deze kennisbank staat alle informatie die je nodig hebt om veel voorkomende ICT problemen op te lossen. Dit is erg handig wanneer je tegen een probleem aanloopt. Hier zijn veel van jouw vragen al beantwoordt en kun je dus zelfstandig antwoorden vinden op veel van je vragen. Kom je er toch niet uit? Twijfel dan niet om contact op te nemen.
  • Daarnaast bieden wij je elke werkdag ondersteuning. Elke werkdag staan wij voor je klaar om problemen waar je tegenaan loopt op te lossen via hulp op afstand. Zodat jij en/of je werknemers snel weer verder kunnen met jullie werkzaamheden. Dit is fijn, omdat je zo altijd iemand hebt om op terug te vallen!
  • Ook biedt IT bedrijf Enschede je de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen. Door deze trainingen leer jij steeds meer over dit vak en kun je problemen, die zich in de toekomst gaan vormen, oplossen of zelfs voorkomen. Ook worden jouw werknemers zo opgeleid dat ze op de juiste manier de applicaties gebruiken. Door een interactieve training waarbij ze zelf aan de slag gaan, leren ze hoe ze efficiënt kunnen werken en hoe ze veel sneller kunnen functioneren. Daarnaast krijgen je werknemers tijdens deze trainingen veel Tips & Tricks om het werk nog makkelijker te maken.
  • Als laatste kunnen wij je helpen bij het installeren van thuiswerkplekken. Veel mensen hebben afgelopen jaar ondervonden hoe fijn zij het vinden om thuis te werken. Ze hebben minder reistijd en minder afleiding van collega’s. Dit kan voor sommige bedrijven erg efficiënt zijn. Daarom is het hebben van een goede thuiswerkplek erg belangrijk. Jouw werknemers moeten ook thuis werkende apparatuur hebben, zodat ze thuis ook compleet zelfstandig kunnen functioneren.

Wat biedt ICT bedrijf in Enschede nog meer aan?

Naast alle diensten die worden aangeboden, worden er ook abonnementen aangeboden.

  • Er wordt een abonnement op Microsoft 365 aangeboden. In dit abonnement zitten verschillende diensten verwerkt. Denk aan: beveiliging, bookings en beheer van je apparaten.
  • Ook is er een office 365 abonnement in dit abonnement krijg je toegang tot verschillende applicaties, zoals: Word, Excel, Powerpoint en OneNote.
  • Als laatste is er nog een abonnement die gaat over je e mailbeheer. Hier heb je 50GB opslagruimte per gebruiker, genoeg dus! Daarnaast ontvang je nog een antispambeveiliging, zodat je geen last hebt van spamberichten. Mkb ict Enschede helpt je bij het installeren.

 

Kortom, wat kan ICT bedrijf in Enschede voor jou doen?

Het ICT bedrijf in Enschede kan jou helpen met al jouw vragen rondom ICT voor jouw mkb bedrijf in Twente. Het ICT bedrijf in Enschede neemt al jouw vragen uit handen. Wil je de ICT van jouw bedrijf uitbesteden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Leg al jouw vraagstukken op tafel en wij lossen het voor je op.

Wil je meer informatie of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op en wij helpen je verder!

ICT inrichting, onderhoud, beheer, beveiliging en monitoring.
Vraag ICT ontzorging aan voor jouw bedrijf.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.