IT Aanspreekpunt

Over Ons

Wij stellen ons even voor

Over ons

IT aanspreekpunt is een full service ICT specialist in Enschede dat gericht is op het volledig ontzorgen van kleine en middelgrote bedrijven. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in cloud- en abonnementsdiensten. Natuurlijk kun je bij ons terecht met al je IT vraag- en beheerstukken. Samen met onze partners kunnen wij elke uitdaging aan. Of het nu gaat om het leveren van één werkplek, een volledige migratie verzorgen naar de Microsoft Cloud, het geven van Office365 trainingen, of het realiseren van een nieuwe website of VOIP telefonie: IT aanspreekpunt is jouw aanspreekpunt.
 
Zoek je een ICT bedrijf die met je meedenkt en veel functionaliteiten biedt voor een eerlijke prijs? Dan ben je bij IT aanspreekpunt op het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

We make IT easy

IT aanspreekpunt wil IT makkelijker en toegankelijker maken voor kleine en middelgrote bedrijven, door hét aanspreekpunt te worden voor alles wat te maken heeft met informatietechniek. Dit doen wij o.a. door in plaats van alleen een simpel antwoord te geven op je vraag, ook de daarbij horende context achter ons antwoord uit te leggen. Zo weten wij zeker dat iedereen op één lijn zit en jij begrijpt waar je aan toe bent. En zie jij zaken anders? Dan stellen wij alternatieve mogelijkheden voor die beter bij jouw manier van werken passen.

IT aanspreekpunt is er voor jou en je medewerkers. Besteed daarom niet langer tijd en zorgen aan al jouw ICT zaken. Wij ontzorgen ICT voor jou. Dus ben jij opzoek naar een bedrijf in Twente dat jou kan ontzorgen op het gebied van ICT? Neem dan contact met ons op.

Ruben Talman

Eigenaar / IT Specialist

Martin Huiszoon

IT Manager / Account Manager

Wessel Oolbekkink

Wessel Oolbekkink

Allround ICT Medewerker

Marko Kooiker

Marco Kooiker

Trainingen

Marko Kooiker

Nick Belderink

Sales 

Marko Kooiker

Shane Keizer

Marketeer

Intensieve samenwerking

Om je volledig te kunnen ontzorgen, heeft IT aanspreekpunt een intensieve samenwerken met verschillende hardware leveranciers, webdevelopers, VoIP aanbieders en software leveranciers.

Meer weten over onze Partners?