Voor ondernemers

Zakelijk Office365 support

Inrichten Office 365 | Beveiliging en updates | Workshops

n

Documenten beheren

Wie krijgt toegang tot welke documenten? Wie kan er in werken en wie kan ze alleen inzien? Alles gemakkelijk centraal geregeld en inzichtelijk gemaakt.

Toegang instellen

Wij stellen via een beveiligde verbinding de juiste toegang in. Zo kun je overal en altijd bij je bestanden. Dat is het gemak van werken in de cloud.

~

Beveiliging inrichten

Wij werken continue met de nieuwste cybersecurity technieken om jouw bedrijfsdocumenten en bestanden te beveiligen tegen hacks en ransomware. 

Ondersteuning configuratie

Altijd die documenten ter beschikking hebben die jij nodig hebt. Overal en altijd veilig bestanden delen, waar je ook bent. Wij stellen het voor je in.

Inrichten SharePoint

Hulp bij inrichten en beheren van SharePoint zodat deze naadloos aansluit bij de werkprocessen van jouw werknemers en organisatie. 

Instellen van Teams

Chat, mail en (video)conferencing. Met Microsoft Teams communiceer je binnen en buiten je organisatie. Wij richten Teams correct voor je in.

Ruben: Uw Office 365 specialist

IT aanspreekpunt helpt ondernemers.

reCAPTCHA is required.

Microsoft Office365

Veilig samenwerken aan bestanden in de cloud
Met Microsoft Office365 en Microsoft365 heb je toegang tot e-mail, Word, Excel, Powerpoint, OneNote. Maar ook Microsoft Teams en Sharepoint.

Inrichten Office365/Microsoft365

Met Office365/Microsoft 365 in de Cloud heb je toegang tot al je bestanden, waar je dan ook bent. Office 365 zorgt ervoor dat er gewerkt kan worden in een veilige online werkomgeving dankzij verschillende beveiligingsmethoden en extra bescherming zoals multifactor authenticatie. Het is door IT aanspreekpunt, de office 365 specialist, gemakkelijk in te richten, zodat jij en je team efficiënt en overzichtelijk kunnen werken in de online omgeving.

Zoek je hulp bij het inrichten van Office365? Vraag ons (de office 365 specialist) om advies! Heb je geen hulp nodig bij het inrichten maar juist problemen met Office365 of zoek je volledige ondersteuning op gebied van ICT beheer? Ook dan staat IT aanspreekpunt, de office 365 specialist, graag voor je klaar. Wij helpen je snel en deskundig met Microsoft 365 support!

Microsoft 365 Support

Heb je Microsoft Office support nodig? Laat je door IT Aanspreekpunt ondersteunen op het gebied van Microsoft365. Je kunt naast Microsoft 365 support ook gaan voor een volledige ICT ontzorging! Hierbij heb je dan volledige ontzorging voor Microsoft Office support en alle andere factoren!

Kortom, support office 365 maakt samenwerken voor jou makkelijker door het gebruik van één account. Ook heb je met support office 365 de mogelijkheid om met je collega’s in één document te werken. Je bent altijd online door Microsoft Teams en door support office 365 wordt jouw Sharepoint op maat gemaakt. Je kunt werken in de Cloud en support office 365 laat jou veilig werken met 2 factor authenticatie. Als laatste kun je als gebruiker van support office 365 direct zien welke afspraken er zijn gemaakt! Dit is erg makkelijk, want zo weet je zeker dan iedereen op de hoogte is van de gemaakte afspraken. Microsoft Office support maakt het leven makkelijker!

Klik hier voor volledige ICT ontzorging.

IT aanspreekpunt helpt ondernemers bij:

  • Inrichting van processen
  • Instellen van Office apps
  • Ondersteuning configuratie
  • Updates doorvoeren
  • Beveiliging inrichten

Efficiënt met Microsoft365: Altijd en overal toegang tot documenten

Hyper efficiënt in de cloud.

MKB ICT

Voor jou en jouw teams

Microsoft Teams

Gebruik Teams als online samenwerkingstool om zowel binnen als buiten de organisatie met elkaar te chatten, (video)bellen en te werken aan documenten.

Microsoft Sharepoint

Gebruik SharePoint als het raamwerk voor het opzetten van een site (intranet) voor informatie uitwisselingen binnen teams en/of de organisatie.

Microsoft 365

Werk efficiënt met collega’s in de cloud aan Word, Excel, Powerpoint en andere documenten. Deze worden live bewerkt en opgeslagen.

Alles in de cloud

Alle documenten veilig in de cloud. Je hebt snel en overal toegang tot je documenten en kunt samen met je team direct (live) bestanden bewerken.

~

Efficiënt & veilig

Met Microsoft 365 werk je samen met collega’s veilig en efficiënt aan documenten. IT aanspreekpunt richt het deskundig voor je in.

Inclusief Backup

Wees voorbereid op virussen, hacks en onbedoelde verwijdering van documenten. Wij maken automatische back-ups van al je bestanden.

Beschik je al over Office365? Je kunt zorgeloos overstappen.
Wij helpen je daarbij: Er ontstaan geen extra kosten!

Efficiënter en veiliger werken met Microsoft Office365

In de cloud met Office365 werken. Alleen of met je team. Of met meerdere teams. Alles bij elkaar. Je hebt overal toegang tot Office365. Efficiënter en veiliger werken doe je met Office365

Efficiënt samenwerken met Microsoft Office365

Een betere samenwerking

Samen werken in Office365 kun je met een team of met het hele bedrijf makkelijk en snel leren. Office365 is zo ingericht dat bestanden gemakkelijk gedeeld kunnen worden. Zo kun je efficiënt en veilig werken met Office365.

Overal toegang tot Microsoft Office 365

Met één account veilig toegang

Vanaf al jouw apparaten overal toegang tot Office 365 en dus je bestanden en documenten overal gemakkelijk bewerken en opslaan. Wel zo makkelijk.

Samen en tegelijkertijd werken in documenten

Als team alles delen

Ga samen met je collega’s aan de slag in hetzelfde document en verbeter daarmee de samenwerking. Je collega’s kunnen in je documenten real-time meekijken, aanvullen of bijsturen. Zo kun je samen en tegelijkertijd werken in documenten een haal je het maximale uit je producten. 

Effectiever en efficiënter vergaderen

Microsoft Teams

Op kantoor, onderweg of thuis: vergader door middel van Teams overal waar je ook bent. Deel tijdens de vergadering gemakkelijk documenten met je collega’s. Dat noemen wij effectief en efficiënt vergaderen.

Op maat gemaakt

Sharepoint

Laat een bedrijfsportaal voor optimalisatie van je bedrijfsprocessen inrichten, in combinatie met Sharepoint zodat bestanden, projecten en teams geordend kunnen worden. Dit alles kan op maat gemaakt worden naar jouw wensen.

Live bewerken en opslaan

Werken in de cloud

Doordat er gewerkt wordt in de cloud, wordt al je data direct aangepast. Zo beschik je altijd over de laatste versies van documenten en bestanden.

Op alle apparaten 2 factor authenticatie

Veilig met office 365 en 2fa

Met twee factor authenticatie zorg je voor een extra beveiliging bovenop je standaard beveiliging met wachtwoord. 

AVG-Proof werken met Microsoft Office 365

Weet welke afspraken er zijn

Deel je AVG regels voor je medewerkers centraal. Maak er een heel intranet van. Alles veilig volgens jouw AVG eisen!

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Efficiënt samenwerken met Office365.
Wij helpen je hier graag bij! Van inrichting tot ondersteuning.

Vrijblijvend advies
Microsoft Office 365

reCAPTCHA is required.