Zakelijk Office365 support 

 

Ruben: Uw Office 365 specialist

Inrichten Office 365

Beveiliging en updates

Workshops

IT aanspreekpunt helpt ondernemers.

n

Documenten beheren

Wie krijgt toegang tot welke documenten? Wie kan er in werken en wie kan ze alleen inzien? Alles gemakkelijk centraal geregeld en inzichtelijk gemaakt.

Toegang instellen

Wij stellen via een beveiligde verbinding de juiste toegang in. Zo kun je overal en altijd bij je bestanden. Dat is het gemak van werken in de cloud.

~

Beveiliging inrichten

Wij werken continue met de nieuwste cybersecurity technieken om jouw bedrijfsdocumenten en bestanden te beveiligen tegen hacks en ransomware. 

Ondersteuning configuratie

Altijd die documenten ter beschikking hebben die jij nodig hebt. Overal en altijd veilig bestanden delen, waar je ook bent. Wij stellen het voor je in.

Inrichten SharePoint

Hulp bij inrichten en beheren van SharePoint zodat deze naadloos aansluit bij de werkprocessen van jouw werknemers en organisatie. 

Instellen van Teams

Chat, mail en (video)conferencing. Met Microsoft Teams communiceer je binnen en buiten je organisatie. Wij richten Teams correct voor je in.

Office365

Veilig samenwerken aan bestanden in de cloud
Met Office365 heb je toegang tot e-mail, Word, Excel, Powerpoint, OneNote. Maar ook Microsoft Teams en Sharepoint.

Inrichten Office365

Met Office365 in de Cloud heb je toegang tot al je bestanden, waar je dan ook bent. Office 365 zorgt ervoor dat er gewerkt kan worden in een veilige online werkomgeving dankzij verschillende beveiligingsmethoden en extra bescherming zoals multifactor authenticatie. Het is door IT aanspreekpunt gemakkelijk in te richten, zodat u en uw team efficiënt en overzichtelijk kunnen werken in de online omgeving.

Zoek je hulp bij het inrichten van Office365? Vraag ons om advies! Heb je geen hulp nodig bij het inrichten maar juist problemen met Office365 of zoek je volledige ondersteuning op gebied van ICT beheer? Ook dan staat IT aanspreekpunt graag voor je klaar. Wij helpen je snel en deskundig.

IT aanspreekpunt helpt ondernemers bij:

  • Inrichting van processen
  • Instellen van Office apps
  • Ondersteuning configuratie
  • Updates doorvoeren
  • Beveiliging inrichten

Efficiënt met Office365: Altijd en overal toegang tot documenten

Hyper efficiënt in de cloud.

MKB ICT

Voor jou en jouw teams

Microsoft Teams

Gebruik Teams als online samenwerkingstool om zowel binnen als buiten de organisatie met elkaar te chatten, (video)bellen en te werken aan documenten.

Microsoft Sharepoint

Gebruik SharePoint als het raamwerk voor het opzetten van een site (intranet) voor informatie uitwisselingen binnen teams en/of de organisatie.

Microsoft Office 365

Werk efficiënt met collega’s in de cloud aan Word, Excel, Powerpoint en andere documenten. Deze worden live bewerkt en opgeslagen.

Alles in de cloud

Alle documenten veilig in de cloud. Je hebt snel en overal toegang tot je documenten en kunt samen met je team direct (live) bestanden bewerken.

~

Efficiënt & veilig

Met Office365 werk je samen met collega’s veilig en efficiënt aan documenten. IT aanspreekpunt richt het deskundig voor je in.

Inclusief Backup

Wees voorbereid op virussen, hacks en onbedoelde verwijdering van documenten. Wij maken automatische back-ups van al je bestanden.

U heeft al Office365? U kunt zorgeloos overstappen.
Wij helpen u daarbij: Er ontstaan geen extra kosten!

Efficiënter en veiliger werken met Office 365

In de cloud met Office 365 werken. Alleen of met je team. Of met meerdere teams. Alles bij elkaar. Je hebt overal toegang tot Office 365. Efficiënter en veiliger werken doe je met Office365

Efficiënt samenwerken met Office365

Een betere samenwerking

Samen werken in Office 365 kunt u met een team of met uw hele bedrijf makkelijk en snel leren. Office 365 is zo ingericht dat bestanden gemakkelijk gedeeld kunnen worden. Zo kun je efficiënt en veilig werken met Office 365.

Overal toegang tot Office 365

Met één account veilig toegang

Vanaf al jouw apparaten overal toegang tot Office 365 en dus je bestanden en documenten overal gemakkelijk bewerken en opslaan. Wel zo makkelijk.

Samen en tegelijkertijd werken in documenten

Als team alles delen

Ga samen met uw collega’s aan de slag in hetzelfde document en verbeter daarmee de samenwerking. Uw collega’s kunnen in uw documenten real-time meekijken, aanvullen of bijsturen. Zo kunt u samen en tegelijkertijd werken in documenten een haalt u het maximale uit uw producten. 

Effectiever en efficiënter vergaderen

Microsoft Teams

Op kantoor, onderweg of thuis: vergader door middel van Teams overal waar u ook bent. Deel tijdens de vergadering gemakkelijk documenten met uw collega’s. Dat noemen wij effectief en efficiënt vergaderen.

Op maat gemaakt

Sharepoint

Laat een bedrijfsportaal voor optimalisatie van uw bedrijfsprocessen inrichten, in combinatie met Sharepoint zodat bestanden, projecten en teams geordend kunnen worden. Dit alles kan op maat gemaakt worden naar uw wensen.

Live bewerken en opslaan

Werken in de cloud

Doordat er gewerkt wordt in de cloud, wordt al uw data direct aangepast. Zo beschikt u altijd over de laatste versies van documenten en bestanden.

Op alle apparaten 2 factor authenticatie

Veilig met office 365 en 2fa

Met twee factor authenticatie zorgt u voor een extra beveiliging bovenop uw standaard beveiliging met wachtwoord. 

AVG-Proof werken met Office 365

Weet welke afspraken er zijn

Deel je AVG regels voor je medewerkers centraal. Maak er een heel intranet van. Alles veilig volgens jouw AVG eisen!

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Efficiënt samenwerken met Office365.
Wij helpen u daarbij! Van inrichting tot ondersteuning.

Vrijblijvend advies
Office 365