Totale ICT Ontzorging

Totale ICT ontzorging voor ondernemers.

Totale ICT ontzorging voor bedrijven

IT aanspreekpunt weet als IT specialist dat ICT soms erg complex kan zijn. Wij hebben daarom een bundel ontwikkeld waarbij totale ICT ontzorging en preventie centraal staan. ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Daardoor is zo goed als iedere onderneming afhankelijk geworden van de werking van hun systemen. Behalve de systemen en softwarepakketten die altijd moeten functioneren om het bedrijf draaiende te houden, zijn er ook nog de medewerkers die de systemen moeten gebruiken. Hoe efficiënter, sneller, veiliger men kan werken met de beschikbare ICT middelen, hoe meer tijdswinst dit kan opleveren voor iedere onderneming.

Deze bundel van diensten waarbij je ICT op zijn best inzet, betekent meer tijd voor jouw eigen werkzaamheden en geen kans meer op continuïteitsrisico’s omdat jouw apparaat altijd goed functioneert. IT aanspreekpunt verzorgt de software, beveiliging, onderhoud, kennis en ondersteuning zodat jij kunt genieten van volledige ontzorging van ICT.

Waaruit bestaat totale ICT ontzorging?

Onbeperkt helpdesk ondersteuning

Een belangrijk gedeelte van totale ICT ontzorging is helpdesk ondersteuning. Elke werkdag staan wij voor je klaar. Van vraagstukken over geleverde software tot problemen die zich voordoen. Altijd iemand per mail of telefoon kunnen bereiken met dit soort zaken is een prettige gedachte, want ICT kan soms behoorlijk complex zijn. Daarnaast biedt IT aanspreekpunt ook een uitgebreide kennisbank waar veel informatie is te vinden. Op die manier kan je in veel gevallen meteen zelf weer aan de slag.

✓ Snel en gemakkelijk ondersteuning via hulp op afstand
✓ Toegang tot onze kennisbank

Veilig en efficiënt werken met Microsoft365 en hulpprogramma’s

Met Office365 wordt de impact van een defect apparaat bijna nihil. Men kan vanaf ieder apparaat veilig en snel weer verder werken met alle benodigde applicaties zoals Outlook, Word, Excel, OneDrive, SharePoint en Teams. Behalve dat het de impact van een storing verkleint heeft het Office365 pakket vele voordelen voor jou en je medewerkers. Deel onderling informatie snel en probleemloos door het inzetten van SharePoint of Teams, houd taken handig bij in een Microsoft To Do appje, maak uitgebreide projectplannen met de Planner app. Alle benodigde applicaties zitten onder één dak en je kunt gebruiken wat voor jou van toepassing is.

✓ Door patchmanagement is jouw apparatuur altijd up to date en niet blootgesteld aan kwetsbaarheden
✓ Antivirus/anti malware detectie en bescherming zorgt voor een veilige werkomgeving
✓ Voorkomt ransomware door DNS filtering

Beveiliging, Onderhoud & Monitoring

Ter preventie van problemen en beveiligingsrisico’s wordt iedere werkplek voorzien van meerdere lagen beveiliging zoals een anti-virus en DNS filter. Daarnaast wordt de computer wekelijks onderhouden met de laatste Windows en 3rd party updates, want een oudere versie van software kan al snel voor problemen en dus oponthoud zorgen. Geen irritante pop-ups meer waarin bijvoorbeeld gevraagd wordt om Adobe Reader te updaten. Behalve de beveiliging en het wekelijkse onderhoud wordt jouw werkplek ook gemonitord op problemen zoals overbelasting, schijf problemen en softwareproblemen. Na een gedetecteerd probleem wordt je op de hoogte gebracht, vaak voordat je het zelf door heeft. Dat is wat wij totale ICT ontzorging noemen.

Dankzij uitgebreide inzichten in de status van jouw apparatuur kunnen wij problemen snel diagnosticeren
✓ Door automatische meldingen kunnen wij snel handelen in geval van problemen en deze oplossen
Dankzij patchmanagement is jouw apparatuur altijd-up-to-date
✓ Ransomware wordt voorkomen door DNS filtering
✓ Constante computer beveiliging

Complete back-up om verlies van data te voorkomen

Een menselijke fout zit in een klein hoekje. Denk hierbij aan per ongeluk een belangrijk document verwijderen of slachtoffer worden van een virus waardoor belangrijke data versleuteld wordt zoals bij ransomware. Maar ook zaken zoals diefstal of brand kunnen je overkomen en dus kan het in zulke gevallen een hele geruststelling zijn dat er altijd een extern een back-up staat van je postvak, OneDrive opslag en SharePoint intranet. Zo kan je de draad gelijk weer oppakken, ongeacht wat er gebeurt. Dat is de kracht van volledige ontzorging op het gebied van ICT.

Jouw email en bestanden altijd veilig online in een back-up
Geen risico op data verlies meer

Waaruit bestaat totale ICT ontzorging?

Onbeperkt helpdesk ondersteuning

Hoe prettig is het als u bij een vraag of probleem een deskundige kunt inschakelen die direct klaar staat om jouw vraag of probleem in behandeling te nemen? Bij IT aanspreekpunt staan we elke werkdag voor je klaar, zowel telefonisch als per e-mail. Nooit geen zorgen meer wanneer je tegen problemen aanloopt.

Efficiënt werken met Office365 en Microsoft365 

Met Office365 wordt de impact van een defect apparaat bijna nihil. Men kan vanaf ieder apparaat veilig en snel weer verder werken met alle benodigde applicaties zoals Outlook, Word, Excel, OneDrive, SharePoint en Teams. Behalve dat het de impact van een storing verkleint heeft het Office365 pakket vele voordelen voor jouw en je medewerkers. Deel onderling informatie snel en probleemloos door het inzetten van SharePoint of Teams, houd taken handig bij in een Microsoft To Do appje, maak uitgebreide projectplannen met de Planner app. Alle benodigde applicaties zitten onder één dak en je kunt gebruiken wat voor jou van toepassing is.

Beveiliging, Onderhoud & Monitoring

Ter preventie van problemen en beveiligingsrisico’s wordt iedere werkplek voorzien van meerdere lagen beveiliging zoals een anti-virus en DNS filter. Daarnaast wordt de computer wekelijks onderhouden met de laatste Windows en 3rd party updates. Geen irritante pop-ups meer waarin bijvoorbeeld gevraagd wordt om Adobe Reader te updaten. Behalve de beveiliging en het wekelijkse onderhoud wordt uw werkplek ook gemonitord op problemen zoals overbelasting, schijf problemen, softwareproblemen. Na een gedetecteerd probleem wordt u op de hoogte gebracht, vaak voordat u het zelf door heeft.

Complete back-up om verlies van data te voorkomen

Of het nou om een menselijke fout gaat of dat belangrijke data versleuteld wordt als gevolge van een virus. Daarom wordt altijd een back-up gemaakt van uw postvak, OneDrive opslag en SharePoint intranet zodat u nooit meer angst hoeft te hebben dat data verloren gaat. Dat is de kracht van totale ontzorging van IT.

Benieuwd wat totale ontzorging ICT voor jou kan betekenen?

Stel je vraag, of neem contact op.