Voor ondernemers

Zakelijke ICT ontzorging

Beveiliging | Onderhoud

Persoonlijk advies op locatie

– Martin Huiszoon: IT Manager, IT Aanspreekpunt

ICT ontzorging

Het ICT totaalpakket voor MKB en ZZP
Hulp bij IT ZZP nodig? Van inrichting van processen, netwerken en Microsoft 365, tot monitoring, onderhoud, beheer en beveiliging tot onbeperkt support. Wij ontzorgen je graag op gebied van ICT.

ICT Ontzorging

Microsoft 365

Inrichting en beheren van Microsoft 365 pakket zodat deze naadloos aansluit bij de werkprocessen van jouw werknemers en organisatie.

~

ICT Ontzorging

Beveiliging

Ter preventie beveiligingsrisico’s worden zowel netwerk als iedere werkplek voorzien van meerdere lagen beveiliging, waaronder een anti-virus en DNS filter.

ICT Ontzorging

Onderhoud & Beheer

Alle netwerken en werkplekken worden wekelijks onderhouden en voorzien van de laatste Windows en 3rd party updates. Incl. automatische back-up.

i

ICT Ontzorging

Kennisbank

Toegang tot de uitgebreide IT aanspreekpunt Kennisbank met informatie over alledaagse zakelijke ICT problemen.

ICT Ontzorging

Onbeperkt support

Elke werkdag staan wij weer voor je klaar. Wij bieden o.a. snel en gemakkelijk ondersteuning via hulp op afstand. Zodat jij snel verder kan.

ICT Ontzorging

Trainingen

Volg interactieve trainingen. We geven bijvoorbeeld adoptie trainingen, Microsoft 365 training en training basis computervaardigheden.

Microsoft 365

Met Office365 in de Cloud heb je toegang tot al je bestanden, waar je dan ook bent. 

Trainingen

Volg interactieve trainingen. We geven bijvoorbeeld adoptie trainingen, Microsoft 365 training en training basis computervaardigheden.

Video-vergaderen

Wij verzorgen de gehele installatie en inrichting van je online vergadering.

Sharepoint

Maximaliseer de efficiëntie van je werkprocessen met behulp van SharePoint

Teams

De samenwerkingstool om zowel binnen als buiten de organisatie met elkaar te chatten, (video)bellen en te werken aan documenten.

Netwerk / Wifi

Wij bieden het ‘Managed Netwerk Services’ pakket aan, juist omdat dienstbaarheid bij ons hoog in het vaandel staat.

Microsoft 365

Met Office365 in de Cloud heb je toegang tot al je bestanden, waar je dan ook bent. 

Sharepoint

Maximaliseer de efficiëntie van je werkprocessen met behulp van SharePoint

Teams

De samenwerkingstool om zowel binnen als buiten de organisatie met elkaar te chatten, (video)bellen en te werken aan documenten.

Trainingen

Volg interactieve trainingen. We geven bijvoorbeeld adoptie traingingen, Microsoft 365 training en trainging basis computervaardigheden.

Video-vergaderen

Wij verzorgen de gehele installatie en inrichting van je online vergadering.

Netwerk / Wifi

Wij bieden het ‘Managed Netwerk Services’ pakket aan, juist omdat dienstbaarheid bij ons hoog in het vaandel staat.

Jouw bedrijf en volledige ontzorging ICT

Hulp bij ICT ZZP nodig? Bij totale ICT ontzorging worden werkplekken van de beste beveiligingssoftware en van maandelijks onderhoud voorzien en het bedrijfsnetwerk ingericht, beveiligd en gemonitord. Daarnaast worden ook de werkplekken en overige randapparatuur dagelijks gemonitord op hardware en beveiligingsproblemen. Dit heeft als doel dat alle medewerkers over een werkplek beschikken die altijd up-to-date is en dat veel toekomstige problemen voorkomen worden i.p.v. dat het probleem achteraf opgelost moet worden. Zo kun je altijd met een gerust hart gebruik maken van je zakelijke apparatuur zoals computer, laptop en telefoon.

IT aanspreekpunt helpt ondernemers bij:

 • Inrichting van processen
 • Inrichten van netwerken
 • Instellen van Office apps
 • Ondersteuning configuratie
 • Updates doorvoeren
 • Beveiliging inrichten
 • Onderhoud apparatuur
 • Monitoring
 • Onbeperkt support

Microsoft 365

Voor MKB en ZZP

Volledige ontzorging ICT inclusief Microsoft 365

Kies je voor ontzorging ICT via ons, dan leveren wij hierbij ook Microsoft 365. De Office apps bieden vele voordelen voor jou en je medewerkers. Zo deel je bijvoorbeeld onderling informatie snel en probleemloos door het inzetten van SharePoint of Teams, houd je taken handig bij in Microsoft To Do en maak je uitgebreide projectplannen met de Planner app. Alle benodigde applicaties zitten onder één dak. Uiteraard helpen wij, bij hulp bij ICT ZZP, bij de inrichting van deze Office apps.

Microsoft Teams

Gebruik Teams als online samenwerkingstool om zowel binnen als buiten de organisatie met elkaar te chatten, (video)bellen en te werken aan documenten.

Microsoft Sharepoint

Gebruik SharePoint als het raamwerk voor het opzetten van een site (intranet) voor informatie uitwisselingen binnen teams en/of de organisatie.

Microsoft Office 365

Werk efficiënt met collega’s in de cloud aan Word, Excel, Powerpoint en andere documenten. Deze worden live bewerkt en opgeslagen.

Alles in de cloud

Alle documenten veilig in de cloud. Je hebt snel en overal toegang tot je documenten en kunt samen met je team direct (live) bestanden bewerken.
~

Efficiënt & veilig

Met Microsoft 365 werk je samen met collega’s veilig en efficiënt aan documenten. IT aanspreekpunt richt het deskundig voor je in.

Inclusief Backup

Wees voorbereid op virussen, hacks en onbedoelde verwijdering van documenten. Wij maken automatische back-ups van al je bestanden.
Wij ontzorgen jou graag volledig op gebied van ICT,
zodat jij je kunt focussen op je kerntaken.

Zorgeloos, efficiënt en veilig werken.

Dankzij totale ICT ontzorging van IT aanspreekpunt heb je geen omkijken meer naar je ICT zaken. Zo kan jouw team zich focussen op wat er echt toe doet.

Onbeperkt helpdesk ondersteuning

Een belangrijk gedeelte van totale ICT ontzorging, bij hulp bij ICT ZZP, is helpdesk ondersteuning. Elke werkdag staan wij voor je klaar. Van vraagstukken over geleverde software tot problemen die zich voordoen. Altijd iemand per mail of telefoon kunnen bereiken met dit soort zaken is een prettige gedachte, want ICT kan soms behoorlijk complex zijn. Daarnaast biedt IT aanspreekpunt ook een uitgebreide kennisbank waar veel informatie is te vinden. Op die manier kan je in veel gevallen meteen zelf weer aan de slag.

 • Snel en gemakkelijk ondersteuning via hulp op afstand
 • Toegang tot onze kennisbank

Veilig en efficiënt werken met Microsoft365 en hulpprogramma’s

Met Microsoft 365 wordt de impact van een defect apparaat bijna nihil. Men kan vanaf ieder apparaat veilig en snel weer verder werken met alle benodigde applicaties zoals Outlook, Word, Excel, OneDrive, SharePoint en Teams. Behalve dat het de impact van een storing verkleint heeft het Microsoft 365 pakket vele voordelen voor jou en je medewerkers. Deel onderling informatie snel en probleemloos door het inzetten van SharePoint of Teams, houd taken handig bij in een Microsoft To Do appje, maak uitgebreide projectplannen met de Planner app. Alle benodigde applicaties zitten onder één dak en je kunt gebruiken wat voor jou van toepassing is.

 • Door patchmanagement is jouw apparatuur altijd up to date en niet blootgesteld aan kwetsbaarheden
 • Antivirus/anti malware detectie en bescherming zorgt voor een veilige werkomgeving
 • Voorkomt ransomware door DNS filtering

Beveiliging, Onderhoud & Monitoring

Ter preventie van problemen en beveiligingsrisico’s wordt iedere werkplek voorzien van meerdere lagen beveiliging zoals een anti-virus en DNS filter. Daarnaast wordt de computer wekelijks onderhouden met de laatste Windows en 3rd party updates, want een oudere versie van software kan al snel voor problemen en dus oponthoud zorgen. Geen irritante pop-ups meer waarin bijvoorbeeld gevraagd wordt om Adobe Reader te updaten. Behalve de beveiliging en het wekelijkse onderhoud wordt jouw werkplek ook gemonitord op problemen zoals overbelasting, schijf problemen en softwareproblemen. Na een gedetecteerd probleem wordt je op de hoogte gebracht, vaak voordat je het zelf door heeft. Dat is wat wij totale ICT ontzorging noemen bij hulp bij ICT ZZP

 • Dankzij uitgebreide inzichten in de status van jouw apparatuur kunnen wij problemen snel diagnosticeren
 • Door automatische meldingen kunnen wij snel handelen in geval van problemen en deze oplossen
 • Dankzij patchmanagement is jouw apparatuur altijd-up-to-date
 • Ransomware wordt voorkomen door DNS filtering
 • Constante computer beveiliging

Complete back-up om verlies van data te voorkomen

Een menselijke fout zit in een klein hoekje. Denk hierbij aan per ongeluk een belangrijk document verwijderen of slachtoffer worden van een virus waardoor belangrijke data versleuteld wordt zoals bij ransomware. Maar ook zaken zoals diefstal of brand kunnen je overkomen en dus kan het in zulke gevallen een hele geruststelling zijn dat er altijd een extern een back-up staat van je postvak, OneDrive opslag en SharePoint intranet. Zo kan je de draad gelijk weer oppakken, ongeacht wat er gebeurt. Dat is de kracht van volledige ontzorging op het gebied van ICT en hulp bij ICT ZZP.

 • Jouw email en bestanden altijd veilig online in een back-up
 • Geen risico op data verlies meer
ICT inrichting, onderhoud, beheer, beveiliging en monitoring.
Vraag ICT ontzorging aan voor jouw bedrijf.

Martin Huiszoon

Microsoft Certified Professional (MCP)

Meer weten?

Heb je vragen over ICT ontzorging? Neem gerust contact met ons op.

reCAPTCHA is required.