Nieuws

Blijf op de hoogte van de actualiteiten binnen de ICT

OneDrive voor bedrijven, de voordelen van online opslag

Microsoft OneDrive voor bedrijven (OneDrive for Business) is een dienst om bestanden op te slaan op het internet. Je slaat computerbestanden online op zodat je ze hierna vanaf elke computer of elk apparaat, via het internet, weer kunt openen. Zo is het ook mogelijk om bestanden met klanten of collega’s te delen. Maar ook om vanaf huis bij je werkbestanden te kunnen. Je bent dus altijd en overal verbonden met al je werkbestanden. 

Lees meer

Microsoft Teams, wat is er nieuw?

Nu veel scholen en bedrijven Microsoft Teams gebruiken voor online lessen en vergaderingen komt er veel feedback binnen rondom functies en verbeteringen. Microsoft heeft de afgelopen tijd aan een aantal veelgevraagde functies gewerkt. Sommigen zijn al een tijdje beschikbaar en enkele werden pas deze maand beschikbaar gesteld. In deze blog nemen wij de 9 meest relevante updates voor jouw onderneming onder de loep.

Lees meer

Office 365 gaat verder als Microsoft 365

Microsoft heeft besloten om per 21 april met hun Office 365 pakketten verder te gaan onder de naam Microsoft 365. Deze keus is o.a. gemaakt om de pakket keuze voor klanten te vereenvoudigen. Ook het samenvoegen van extra functionaliteiten speelt een rol. Kortom: Office 365 gaat verder als Microsoft 365. Maar wat deze betekent deze verandering voor jouw organisatie? 

Lees meer

ICT beheer uitbesteden

Waarom zou je ICT beheer uitbesteden aan een extern ICT bedrijf? Als ondernemer ken je ondertussen de belangrijkste redenen wel. Het is financieel aantrekkelijk, zorgt voor een hogere productiviteit onder werknemers en werkprocessen zijn beter ingericht. Maar wat zijn nog meer goede redenen om je ICT beheer uit te besteden? 

Lees meer

Thuiswerk tips

Steeds meer bedrijven zien het nut van thuiswerken in. Het is financieel aantrekkelijk en zorgt daarnaast voor productievere medewerkers, mits de omgeving goed is ingericht naar de werkprocessen van jouw team. Wij geven je 5 thuiswerk tips om de productiviteit en effectiviteit van thuiswerkers te vergroten. 

Lees meer

Office 365 problemen

Heb je problemen met de zakelijke versie van Office 365? Dan ben je bij ons op juiste plek. Ook al garandeert Microsoft een uptime van 99,9%. Het is altijd mogelijk dat het niet of anders functioneert vanwege onderhoud aan de servers. Heel vervelend, maar niet onvermijdelijk helaas. Wij proberen je, in deze en andere vervelende situaties omtrent IT, verder te helpen door IT makkelijker en toegankelijker maken. Wij zijn hét aanspreekpunt voor jou en je medewerkers.

Lees meer

Tips voor een veiliger bedrijfsnetwerk

Een bedrijfsnetwerk is één van de belangrijkste onderdelen van een bedrijf. Toch blijkt het voor veel bedrijven lastig om te bepalen welke maatregelen noodzakelijk zijn voor een goede beveiliging van het bedrijfsnetwerk en data. Kortom, genoeg redenen om wat tips te bekijken om je netwerk beter te beveiligen.

Lees meer

Overstappen op werken in de cloud

Je vraagt je af of het tijd wordt om over te stappen op werken in de cloud. Vele bedrijven zijn ondertussen overgestapt vanwege het gemak en efficiëntie. Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf? Wij zetten ze voor je op een rij.

Lees meer

Geautomatiseerde beveiliging en onderhoud

Iedereen is hard aan het werk en ineens loopt alles (en iedereen) vast. Ongetwijfeld kent iedereen de stress van een storing. En hoewel het nooit een goed moment is, lijkt het altijd te gebeuren op de minst gewenste tijden. Dit soort situaties zetten je als ondernemer toch aan het denken. “Had dit niet voorkomen kunnen worden?” 

Lees meer

Tip: werken in de cloud voor MKB

Waarom zou je als MKB-bedrijf gaan werken in de cloud, is een vraag die we geregeld te horen krijgen. Ons antwoord: het verhoogt je productiviteit en vergroot je flexibiliteit en continuïteit!

Lees meer

De voordelen van een online back-up

Wanneer je elke dag weer nieuwe data toevoegt aan je bedrijf, is het een geruststelling als er een back-up van deze informatie online staat. Mocht je dan de pech hebben dat er wat gebeurt met je data op pc, laptop, server of NAS, dan is dit gemakkelijk te herstellen. Dit zijn de 6 belangrijkste voordelen van een online back-up.

Lees meer

Pakketten voor MKB

Als ondernemer kun je niet zonder goede IT-voorzieningen. Je wilt immers productief zijn en blijven; continuïteit is voor jou enorm belangrijk.

Lees meer