Diensten

IT aanspreekpunt kan ook uw aanspreekpunt worden en uw onderneming ontzorgen en adviseren over al uw IT gerelateerde zaken

Hardware/Software

OndernemersPC
SSD Upgrade
Reparatie
Onderhoud

IT kan erg complex zijn

Laat u daarom goed adviseren door IT aanspreekpunt

Onze tevreden klanten

Enkele recensies van tevreden klanten

Bij 360SportIntelligence werken we inmiddels 2 jaar samen met IT aanspreekpunt. IT aanspreekpunt zorgt ervoor dat we altijd probleemloos kunnen werken op onze systemen en adviseert ons kundig over diverse hardware onderdelen voor onze video analyse oplossing. Als kleine organisatie worden we hiermee ontzorgt waar we dit nodig hebben. De pro activiteit, flexibiliteit en de prettige omgang waarmee dit gepaard gaat zijn voor ons zeer waardevol en we blijven dan ook graag samenwerken met IT Aanspreekpunt in de toekomst!

Tim Horstink

Productontwikkelaar, 360SportsIntelligence

Ik heb IT aanspreekpunt gevraagd on-site en op afstand ondersteuning te bieden aan ons team van medewerkers. Steeds weer is hij in staat met een praktische oplossing snel het probleem van de gebruiker op te lossen.

Joost Baak

Directeur, Borger en Burghouts B.V.

Sinds enkele jaren voert IT aanspreekpunt het IT beheer voor ons uit. De flexibele houding en snelle (re)acties maken dat wij erg tevreden zijn over de werkzaamheden van IT aanspreekpunt. We worden volledig ontzorgt op IT vlak en daar waren we naar opzoek.

Niek Stoker

Adviseur, Talentmanagement B.V.