Computerbeveiliging

Computervirussen en andere kwaadwillende programma’s zoals trojan horses en spyware worden een steeds groter gevaar voor zowel uw organisatie als de eindgebruiker. Daarom wordt computerbeveiliging steeds belangrijker. Zeker nu hackers steeds vaker op zoek naar gevoelige bestanden en informatie om deze zelf te gebruiken, te verkopen of zelfs voor chantage. Hackers worden steeds slimmer, en proberen op verschillende manieren systemen binnen te dringen. Juist daarom is het belangrijk om op meerdere lagen beveiligd te zijn.

Daarom is IT aanspreekpunt van mening dat een goede computerbeveiliging noodzakelijk is om u beter te beschermen tegen hackers en kwaadwillenden.

Klik hier voor totale ict ontzorging.

Antivirus

Goede antivirus software is belangrijk om uw systemen te beveiligen tegen malware, ransomware en andere virussen en kwaadwillenden. Het voorkomen van ongewenste software is beter dan het genezen ervan. Daarom is goedwerkende antivirussoftware ondenkbaar binnen een organisatie.

DNS filtering

Een extra beveiliging waardoor kwaadwillende websites tegengehouden worden zodat hackers geen kans krijgen om een systeem of netwerk te infecteren.

E-mailbeveiliging

Een veel voorkomende manier voor kwaadwillenden om systemen binnen te dringen of te kapen is via e-mail. Bijlagen, een verdachte link en zelfs een e-mailbericht zelf kunnen al zorgen dat uw systeem geïnfecteerd raakt. Een goede mailbeveiliging is daarom erg belangrijk om infecties op uw systeem te voorkomen.

Cloudopslag

Documenten opslaan in de cloud is niet alleen voor het gemak maar ook voor de veiligheid. Een omgeving waar bestanden veilig worden opgeslagen om verlies te voorkomen is tegenwoordig bijna ondenkbaar.

Éen aanspreekpunt nodig voor al uw IT zaken?

Stel uw vraag, wij helpen u graag verder.