Office 365 kopen

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

Je wilt voor jouw bedrijf Office 365 kopen? Dat is een goed idee, want Microsoft Office is wereldwijd nog steeds de meest gebruikte kantoorsoftware. Dat is natuurlijk niet voor niets! Op deze pagina leggen we je graag alle voordelen uit van het kopen van Office 365 bij IT aanspreekpunt.

Waarom koop je Office 365 bij IT aanspreekpunt?

Er zijn heel veel leveranciers waar je Office 365 kunt aanschaffen, daar zijn we gewoon eerlijk in. Omdat wij ons echt onderscheiden, weten we zeker dat we jou kunnen overtuigen om voor onze dienstverlening te kiezen. IT aanspreekpunt levert namelijk als enige écht een totaaloplossing voor ondernemingen: Totale Ontzorging, waarbij Office 365 gebundeld wordt met diverse andere diensten om maximale productiviteit en continuïteit te bereiken.

Bovendien is het Ontzorgings-pakket dat je bij ons aanschaft elke maand aan te passen aan je wensen of opzegbaar. Daarbij fungeren wij als jouw aanspreekpunt voor continuïteit en optimale productiviteit. Wij ondersteunen je bij het hele Office 365-pakket en je kunt er van op aan dat we alle ontwikkelingen rondom Office 365 nauwlettend in de gaten houden. Bij ons geen verrassingen!

Waarom kies je voor het kopen van Office 365?

Wanneer je voor een kantoorsoftwarepakket gaat, kun je kiezen uit een aantal partijen. Office 365 van Microsoft is nog steeds het bekendste pakket. Bovendien is het Microsoft-product dus wereldwijd ook het meest gebruikt. Grootste concurrent is Google, met Gsuite. Hoewel dit product iets goedkoper is, loop je zeker ook tegen beperkingen aan. In 9 van de 10 gevallen zie je namelijk dat bedrijven, andere organisaties en freelancers niet zonder Office kunnen. En de combinatie Gsuite samen met Office is duurder dan Office 365.

Wat koop je als je Office 365 aanschaft?

Office 365 geeft je meer dan 20 bedrijfsapplicaties. De bekendste zijn uiteraard Outlook voor professionele e-mail en agenda, gesynchroniseerd (gelijklopend) op iedere device, tekstverwerkingsprogramma Word, Excel voor spreadsheets en berekeningen en PowerPoint als software voor presentatie.

Verder kun je de volgende Office-software aan jouw pakket onder meer toevoegen:

  • OneDrive. Voor opslag in de cloud.
  • SharePoint. Bedrijfsopslagfunctie die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als intranet om informatie te delen. SharePoint kun je ook gebruiken als documentmanagementsysteem om bedrijfsinformatie beter vindbaar te maken.
  • Planner. Voor projectplanning.
  • OneNote. Handige applicatie om notities te maken.
  • Teams. Optimaal samenwerken met je team: chatten, bellen en videovergaderen, maar ook notuleren, planningen maken en tegelijk werken vanuit 1 bestand.
  • Flow. Automatiseer alles vanuit Office 365, denk bijvoorbeeld aan goedkeuringsvragen voor bepaalde documenten.

Office 365 is kortom een verzamelnaam voor heel veel verschillende applicaties van Microsoft. Er zijn versies voor particulieren, voor mkb-bedrijven en mkb+ (Enterprise). Samen met jou bepalen we wat voor jou de optimale bezetting van jouw Office 365-pakket is. Een uitrusting die je dus maandelijks kunt veranderen en aanpassen aan jouw situatie. Zo heb je altijd het meest geschikte officepakket voor jou en je medewerkers beschikbaar.

Hoe kun je Office 365 kopen?

Je kunt Office 365 op verschillende manieren aanschaffen. Je kunt dat via Microsoft doen met een prepaid-code of via een Microsoft-partner zoals IT aanspreekpunt. Bij ons krijg je er uitgebreide ondersteuning en service bij. We helpen je bij het uitzoeken van de juiste licentiestructuur en ook met het implementeren en instellen van jouw Office 365-pakket. We ondersteunen je met de verschillende applicaties die je binnen jouw bedrijf gebruikt. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Wat als ik al een Office 365-licentie heb?

Heb je al een licentie aangeschaft, bijvoorbeeld bij Microsoft of een andere partner en wil je profiteren van de uitgebreide service van IT aanspreekpunt? Dan nemen wij die licentie over. Dus mocht je bijvoorbeeld al een jaarlicentie bij Microsoft hebben gekocht, dan kun je gewoon naar onze dienstverlening overstappen. Microsoft stort het restantbedrag naar je terug en jij kunt ons pakket gaan gebruiken, inclusief de uitgebreide service. Zo kunnen we je de ondersteuning bieden, zonder dat jij of je bedrijf extra kosten moet maken voor nieuwe licenties.

Wil jij graag een Office 365 aanschaffen? Vraag het ons!

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.