Voor ondernemers

Werk efficiënt met je team en maak je geen zorgen om je ICT!

Verhoog de productiviteit van jouw onderneming.

Persoonlijk advies

– Ruben Talman: IT Specialist, IT Aanspreekpunt

Het volledige ICT-pakket om MKB’ers te ontzorgen.

Totale Ontzorging is een totaalpakket van diensten, software, en maandelijks onderhoud. Het pakket is ontwikkeld om bedrijven volledig te ontzorgen op IT-gebied en teams optimaal te ondersteunen in het werken en samenwerken.

~

Beveiliging & monitoring

Alles goed geregeld!

Back-ups

Geen zorgen meer om je bestanden te verliezen

Microsoft 365

Verhoog je productiviteit met o.a.: Outlook, Teams en SharePoint

ICT als strategie

Support en verbeteringen d.m.v. blokuren

Inbegrepen in het pakket*

  • Preventief maandelijks onderhoud en beheer
  • Geavanceerde beveiligingssoftware voor de hoogste bescherming
  • Dagelijkse monitoring op hardware- en beveiligingsproblemen
  • Optimale werking en snelheid van je computer
  • Continue back-ups om dataverlies te voorkomen
  • 20+ Microsoft 365 Business Premium-applicaties
  • Centraal beheerde handtekeningen tool
Optioneel:
  • Blokuren voor verbeteringen en helpdesk

De voordelen voor je organisatie

}

Minimaal oponthoud bij computerproblemen

~

Werknemers kunnen veilig en eenvoudig samenwerken

Snel support bij problemen en vragen

Tijd is kostbaar en onnodig oponthoud komt bedrijven vaak duur te staan. Het laatste wat je wil is dat een werknemer urenlang (of soms zelfs nog langer) niet vooruit kan als gevolg van computerproblemen, in wat voor vorm dan ook. Of misschien komen er zelfs wel hele processen of productielijnen stil te liggen als gevolg van IT-problemen. In zulke situaties telt iedere minuut.

IT aanspreekpunt ontzorgt je hierbij door je beheer en beveiliging volledig uit handen te nemen. Zo hoef je die expertise niet in huis te halen en weet je toch zeker dat je alle werkplekken in kundige handen achterlaat. Je werknemers kunnen op deze manier ongestoord en veilig doen waar ze voor aangenomen zijn.

Ons motto: voorkomen is beter dan genezen. Met de preventie- en beheerdiensten van IT aanspreekpunt kun je erop vertrouwen dat complicaties zoals dataverlies, virussen, ransomware en een trage computer door een te volle harde schijf tot het verleden behoren.

Maar omdat we weten dat er altijd een minimaal risico bestaat op calamiteiten, staan we bij complicaties meteen in de startblokken. We kijken zo snel mogelijk mee wat er aan de hand is, zodat de medewerker snel weer verder kan met belangrijkere zaken.

Met het pakket Totale Ontzorging en de mogelijkheid tot maatwerk met ons flexibele blokuren systeem kun je altijd rekenen op de juiste oplossing voor jouw organisatie. Je neemt alleen af wat je nodig hebt en betaalt dus nooit voor diensten die je niet gebruikt. Zo houden we onze dienstverlening efficiënt, betaalbaar en vooral: persoonlijk.

Hoe werkt het?

Stap 1

Kennismakingsgesprek

We beginnen onze samenwerking met een persoonlijk gesprek. Hierin leren we jouw organisatie beter kennen, vertellen we meer over hoe we te werk gaan en beantwoorden we je vragen.

Stap 2

We beveiligen en monitoren de systemen

We zorgen dat alle computers uitgerust zijn met de benodigde virusbeveiliging programma’s. Op afstand monitoren we de systemen, voeren onderhoud uit en kunnen met werknemers mee kijken als dat nodig is.

Stap 3

We stellen onze verbeteringen voor

In deze fase hebben we al een goed beeld van de werkwijze, visie en behoeften van je organisatie en kunnen we beginnen met specifieke verbeteringen doorvoeren om je bedrijf te helpen groeien. 

Stap 4

Aanvullende blokken

Nadat we deze basis stappen hebben uitgevoerd,  bekijken we samen welke aanvullende blokuren er nodig zijn. Is er behoefte aan helpdesk ondersteuning of gaan we verbeteringen doorvoeren? Geen verbeteringen of ondersteuning meer nodig? Dan schalen we de blokuren af.

Het boomprincipe

Je kunt onze dienstverlening zien als een boom: Totale Ontzorging is de stam. Naarmate de stam groeit, groeien daarmee ook de behoeften van je organisatie. Tijdens de samenwerking helpen we je bedrijf daarom te ‘vertakken’ met diensten op maat: aan de stam groeien afzonderlijke takken die de boomstam nog sterker maken.

Deze takken zijn de gewenste verbeteringen en slimme oplossingen die je bedrijf helpen groeien. Denk bijvoorbeeld aan: SharePoint, geavanceerdere beveiliging, Mobile Device Management, Windows AutoPilot en trainingen. De basis – het pakket Totale Ontzorging – blijft altijd stevig staan en met de aanvullende blokuren vertakken we naar verdere verbeteringen. Zo benaderen we IT als strategie om je organisatie verder te helpen.

Door deze ontzorging op maat kun je er altijd op vertrouwen dat onze geleverde diensten naadloos aansluiten op datgene waar behoefte aan is binnen de organisatie.

Microsoft 365 Business Premium

Het pakket zou geen Totale Ontzorging mogen heten zonder een volledige Microsoft 365 Business Premium-licentie. En dan hebben we het natuurlijk niet alleen over de essentials, Outlook, Teams, Word, Excel en PowerPoint. Het 365-abonnement omvat 20+ handige applicaties die je organisatie en werknemers nog efficiënter kunnen maken. We bekijken samen welke 365-applicaties voor je bedrijf van toegevoegde waarde zijn en zorgen dat deze geïnstalleerd worden.

Wat dacht je van SharePoint intranet, zodat het hele team altijd toegang heeft tot de benodigde bestanden ook wanneer er een collega afwezig is? Daarnaast, met handige applicaties als Microsoft Intune en Windows AutoPilot worden bedrijfsprocessen meer gestroomlijnd dan ooit.

Meer te weten komen over de mogelijkheden van Microsoft 365? Neem dan een kijkje op onze Microsoft 365 pagina of  neem contact met ons op. We delen onze kennis graag met je.

ICT inrichting, onderhoud, beheer, beveiliging en monitoring.
Vraag ICT ontzorging aan voor jouw bedrijf.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.