Documenten Veilig delen

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

Deel uw documtenten op een veilige manier

De applicaties in Office 365 zijn dusdanig ingericht om het delen van informatie en bestanden te versimpelen. Bestanden delen kan binnen het bedrijf, maar ook extern. Daarnaast biedt Office 365 de mogelijkheid om met meerdere collega tegelijk aan hetzelfde document te werken, in real-time. Je wil graag dat jouw documenten veilig gedeeld worden.

Dit wordt allemaal online opgeslagen, in de cloud. Vaak wordt er nog gedacht dat de cloud een onveilige plek is om bestanden op te slaan. Microsoft heeft met office 365 enkele beveiligingsopties toegevoegd, zodat uw documenten veilig gedeeld kunnen worden. Een paar van die opties zijn:

Exchange Online beveiliging

Met moderne technieken helpt Exchange Online jouw informatie te beschermen. Zo wordt je postvak beveiligd tegen malware en spam. Ook zorgt het ervoor dat de gebruiker niet per ongeluk vertrouwelijk informatie verstuurd naar personen waarvoor het niet geschikt is.

Databeveiliging

Voorkomt het lekken van gevoelige informatie of bestanden. Jouw data blijft alleen voor jou beschikbaar.

Mobiel apparaatbeheer

Geeft toegang om gevoelige informatie te verwijderen van mobiele apparaten. Dit is handig wanneer een toestel gestolen of kwijt raakt.

Two-factor authenticatie

Een extra beveiliging bovenop je wachtwoord. Deze is in te stellen met behulp van je smartphone. Je koppelt jouw smartphone aan jouw account. Na het intypen van jouw wachtwoord, wordt er een SMS verstuurd naar de gekoppelde smartphone. In deze SMS staat een code die moet worden ingevoerd om in te kunnen loggen.

IT Aanspreekpunt biedt support op het gebied van Office 365. Heb je vragen over Office 365? Je kan gerust contact met ons opnemen.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.