Voor ZZP’ers

Totale ontzorging voor ondernemers

Alles wat je nodig hebt in één totaalpakket

Wessel Oolbekkink
Met ons totaal ontzorgingspakket hoeven ondernemers zich niet meer om IT te bekommeren

– Ruben Talman: IT-adviseur, IT aanspreekpunt

Totale ontzorging voor ondernemers

Alles wat je nodig hebt in één totaalpakket

IT aanspreekpunt ontzorgt de ZZP’er van A tot Z. Van ondersteuning tot onderhoud, en van software tot de apparatuur zelf. Kortom: alles wat met IT te maken heeft in één compleet verzorgd pakket. Zo kun jij je volledig richten op het ondernemen.

 

Waarom?

Wij ontzorgen ondernemers zoals jij door de technische kant van je bedrijf onder onze hoede te nemen. Zo weet je zeker dat je computer in de beste handen is, zodat jij je 100% kunt richten op je bedrijf.

Hoe?

IT aanspreekpunt biedt een totaalpakket van diensten en apparatuur voor al je technische behoeften. Omdat onze experts precies weten wat ze doen, kun jij er met een gerust hart op vertrouwen dat je voortaan veilig en ongestoord te werk kunt gaan.

Wat?

Met de gecombineerde aanschaf van een werkplek en het pakket Totale Ontzorging (inclusief een abonnement op Microsoft 365) is werkelijk aan álles gedacht. Lees verder om te zien waar het totaalpakket uit bestaat.

Dit alles ontvang je voor een vaste prijs* voor de werkplek en daarna € 59,99 per maand**. De onboardingkosten voor het inrichten en overzetten van jouw bedrijfsdata t.w.v. € 399,- krijg je cadeau!

*vanwege diverse grondstoftekorten wereldwijd kunnen wij helaas geen vaste prijs voor een werkplek op de site plaatsen. Neem contact met ons op voor de laatste prijs
**Geen ondersteuning nodig? Ons pakket is ook beschikbaar zonder helpdeskondersteuning voor € 39,99 per maand

Jij kunt je weer focussen

Tijd is kostbaar, zeker voor ZZP’ers. Je houdt immers een heel bedrijf draaiende. Het laatste wat je wil is je ook nog zorgen moeten maken over de basis van je werk: je computer. Van foutmeldingen tot virussen en een trage pc: met de juiste aanpak en kennis zijn deze complicaties effectief te voorkomen.

Wanneer je kiest voor het pakket Totale Ontzorging van IT aanspreekpunt, kun je er altijd – ook als je agenda volgeboekt is – op vertrouwen dat je computer en de veiligheid van je bedrijf in goede handen zijn. En omdat het een totaalpakket is, mag je ook uitgaan van de beste apparatuur en software. Alles in één is bij ons ook echt alles in één.

 

Je hoeft je geen zorgen meer te maken

Ons motto: voorkomen is beter dan genezen. Daarom kun je er dankzij de preventie- en beheerdiensten van IT aanspreekpunt van op aan dat zorgen zoals dataverlies, ransomware en een langzame computer door een te volle harde schijf tot het verleden behoren. Naast onze maandelijkse onderhoudswerkzaamheden om IT-complicaties te voorkomen, monitoren we je computer dagelijks op hardware- en beveiligingsproblemen, zodat we er altijd op tijd bij zijn.

Omdat er echter altijd een risico blijft bestaan op calamiteiten, kun je met een abonnement op onze helpdesk rekenen op de onbeperkte support van onze IT’ers. Weer een zorg minder.

Naast het onderhoud en monitoren zelf gaan we nog een stapje verder in het ondersteunen van de ondernemer door een volledige werkplek aan te bieden inclusief Microsoft 365 en alle benodigde applicaties. Zo weet je zeker dat alles van begin tot eind goed geregeld is door echte vakmensen.

 

Door een alles-in-één pakket van diensten, apparatuur en software aan te bieden, onderscheiden we ons met een totaaloplossing die de ondernemer maximaal ontzorgt.

Dit is inbegrepen in het pakket

 • Allround laptop met goede webcam en microfoon
 • 2 in hoogte verstelbare beeldschermen met ingebouwd docking station
 • Ergonomische muis en toetsenbord
 • Laptopsleeve
 • Abonnement op ons pakket Totale Ontzorging (optioneel: incl. helpdeskondersteuning)
 • Microsoft 365 Business Standard-abonnement incl. 20+ applicaties
  • Zakelijke e-mail en agenda met anti-spam en anti-phishing
  • Office-apps (Outlook, Word, Excel, PowerPoint)
  • 1TB OneDrive-opslag
  • Continue back-ups van e-mail en documenten (extern)
  • Virusscanner en beveiligingssoftware
  • Bookings, een online agenda voor het rechtstreeks inplannen van afspraken
  • Overige applicaties zoals Teams, OneNote, To Do
Klinkt dit als een uitkomst voor jou? Vul dan het aanmeldformulier in en laat je ontzorgen door onze experts. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je situatie en wensen te bespreken.

Jouw voordelen

Naast een prachtige werkplek met alle specificaties die een ondernemer nodig heeft, bevat het abonnement Totale Ontzorging ook de meest voorkomende productiviteitssoftware van Microsoft 365 die ervoor zorgt dat je zo effectief en efficiënt mogelijk kunt werken.

Professioneel e-mailen

Een postvak van 50GB waarin e-mail, agenda, contacten en taken worden gesynchroniseerd op elk apparaat waarop je Outlook instelt.
Het postvak beschikt ook over een geavanceerd spam- en phishingfilter.

Online opslag

1TB online opslag zodat je al je documenten, bestanden en foto’s kunt opslaan. Daarnaast kun je de mappen en bestanden eenvoudig delen om efficiënter samen te werken.
Wij zorgen ook voor een back-up van alle data die je opslaat in de OneDrive-app.

Microsoft Office 365-apps

Word, Excel, PowerPoint en Outlook voor zowel je computer als mobiele apparaten. Daarnaast krijg je de beschikking over een groot aantal aanvullende applicaties en functies om de productiviteit te bevorderen.

Bookings

Online agenda die je op je website kunt plaatsen, waarin klanten makkelijk een afspraak kunnen plannen. Bookings is één van de 20+ applicaties inbegrepen in het pakket Totale Ontzorging.

Beveiliging en onderhoud

Blijf altijd beschermd door o.a. de inbegrepen virusscanner, beveiliging tegen ransomware, wekelijks onderhoud, 2-factor authenticatie en bitlocker-encryptie.

Helpdesk

Met ons beheer en onderhoud worden de typische computerproblemen automatisch ondervangen. Maar mocht je toch ergens tegenaan lopen, dan staan we klaar om met je mee te kijken.

Ben je een ondernemer met een groter team? Of heb je andere wensen of behoeften, zoals meer werkplekken of juist geen werkplek? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.
 

Ruben Talman

Business consultant

Meer weten?

Heb je vragen over ICT-ontzorging? Neem gerust contact met ons op via het formulier of plan meteen een kennismakingsgesprek in.

reCAPTCHA is required.

Benieuwd naar wat andere ondernemers van ons vinden?

Bekijk één van onze cases