Met een gerust hart uw computer gebruiken 

 

 IT-Aanspreekpunt, uw persoonlijke systeembeheerder in Enschede

Nooit meer gedoe met beveiligingsupdates, virusscanner, en systeemcrashes. Dat is wat IT-Aanspreekpunt voor u realiseert met onze PC Zorgeloos dienst. 
Stoor je nooit meer aan de vervelende pop ups van verlopende virusscanners of beveiligingsupdates die je moet installeren. Wij zorgen ervoor dat alles omtrent beveiliging geregeld is en hanteren hierin het motto “voorkomen is beter dan genezen”. Wat er vaak gebeurd bij systeem beheer is dat er pas wordt ingegrepen wanneer het al te laat is. Helaas is het kwaad dan vaak al geschiet en gaat het herstel van uw netwerk gemoeid met hoge kosten. 

 

Volledige bescherming van uw netwerk

Internet criminelen gaan op steeds slimmere manieren te werk. De kans dat u of uw collega’s een virus binnenhalen is dan ook relatief groot. Een virus wordt vaak verspreid via een e-mail of neppe link. Met PC Zorgeloos zorgen we ervoor dat u deze bedreigingen sowieso niet ontvangt. Op deze manier handelen we preventief en nemen we uw zorgen volledig weg. 

 

 

 Via remote monitoring kijken we met u mee

Wat is remote monitoring precies? Remote monitoring en management houdt in dat wij uw netwerk pro-actief in de gaten houden. Wij beheren uw netwerk en computers via het internet. Op uw apparaten wordt een zogenaamde “agent” geïnstalleerd. Deze agent is een soort digitale tussenpersoon die communiceert tussen uw computer en IT aanspreekpunt. Deze slimme toepassing verzameld allerlei informatie over uw machine en geeft ons een seintje wanneer er zich een bedreiging of storing voordoet. 

 

Systeem management

 Met het PC Zorgeloos pakket voeren wij de volgende werkzaamheden maandelijks voor u uit:

  • Updates van Windows, 3rd party applicaties en de beveiligingssoftware
    van uw computer wordt up to date gehouden.
  • Viruscontrole door onze meegeleverde virusscanner
  • Maken en eventueel terugzetten van systeemherstel punten
  • Temporary files verwijderen
  • Maandelijks onderhoud aan uw pc

 

 Wat kan PC Zorgeloos voor uw onderneming betekenen? 

Elke onderneming heeft een andere vorm van bescherming nodig. IT aanspreekpunt bekijkt uw persoonlijke situatie en doet een voorstel die bij uw onderneming past. Zo is uw netwerk goed beschermd en betaald u niet te veel. 

 

                                                                      Generated button

 

Uw netwerkbeheerder in Enschede
Met onze PC Zorgeloos dienst beschermen we al meerdere jaren bedrijven/ondernemers in Enschede/Twente tegen virussen, malware en systeemcrashes. Wilt u zich geen zorgen meer maken over kwaadaardige programma’s die met u mee kunnen lezen, uw bestanden kunnen bekijken en werknemers die zonder het te weten uw netwerk infecteren? Neem dan nu contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. 

 

                                                         Generated button                          Generated button

 

IT aanspreekpunt
Gronausestraat 710-207
7534 AM, Enschede
053-2032153
Info@itaanspreekpunt.nl