SharePoint : informatie en bestanden van uw bedrijf delen in uw eigen online omgeving

Bent u op zoek naar iemand die een sharepoint omgeving realiseert voor uw bedrijf/organisatie? IT aanspreekpunt heeft al zeer veel MKB bedrijven geholpen met het het realiseren van een SharePoint omgeving die bij hun bedrijf past. Met SharePoint wisselt u makkelijk online informatie uit binnen uw organisatie. U zet snel en gemakkelijk een eigen intranet op en deelt veilig informatie met de personen waarmee u dit wilt delen.

SharePoint voor uw organisatie

Wij hebben al veel bedrijven helpen overstappen op een SharePoint omgeving. IT aanspreekpunt zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt en dat de gehele omgeving functioneel is. Als SharePoint specialist zorgen we ervoor dat uw de SharePoint omgeving is ingericht op uw organisatie zodat u zo efficiënt mogelijk kunt werken.

Meer dan 200.000 organisaties maken al gebruik van SharePoint

Meer dan 200.000 organisaties maken al gebruik van SharePoint
Door het gemak en de vele voordelen die SharePoint te bieden heeft wordt het al door ruim 190 miljoen mensen gebruikt. SharePoint is zowel binnen en buiten uw organisatie gemakkelijk te gebruiken. Ook op de mobiel is SharePoint makkelijk te gebruiken. De meest gebruikte functies van SharePoint zijn:

  • Opzetten van een intranetpagina
  • Team/projecten pagina’s
  • Documenten delen buiten je eigen organisatie(partners,klanten,leveranciers)
  • Met meerdere mensen aan hetzelfde document werken
  • Inrichten online documenten handboek

 

Om u te laten begrijpen welke oplossingen SharePoint voor uw bedrijf kan bieden geven we graag een praktijk voorbeeld: 

Informatie nieuwe medewerkers
Een relatief klein bedrijf maakt een groei door en moet nieuwe medewerkers werven. Om de nieuwe medewerkers snel en efficiënt te scholen zijn er een aantal opleidingsdocumenten opgesteld waarin de benodigde informatie staat om te kunnen beginnen. Al deze documenten worden gestructureerd op de intranet pagina geplaatst in verschillende mappen. De nieuwe medewerkers kan al deze documenten gemakkelijk online raadplegen en als naslagwerk gebruiken tijdens zijn werkzaamheden. Wanneer er iets wijzigt in de manier van werken kan het online document makkelijk worden aangepast en werkt iedereen gelijk weer vanuit het up to date bestand.

Samenwerken
Een bedrijf heeft meerdere afdelingen die gezamenlijk een administratief bijhouden tijdens hun werkzaamheden. Ook op afspraken bij klanten moet het document worden bewerkt. Voorheen werden er excel lijsten rondgestuurd waarin de laatste aanpassingen verwerkt moeten worden. Het bedrijf werkt nu met SharePoint, de medewerkers van de verschillende afdelingen kunnen allemaal in hetzelfde online document werken. Hierdoor is het bestand altijd up to date. Het bestand kan ook makkelijk op afspraken worden geraadpleegd. 

Elke situatie is uniek

Er zijn zeer veel uiteenlopende SharePoint oplossingen te realiseren. IT aanspreekpunt denkt met u mee zodat u er het meeste uit kunt halen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel oplossingen geïmplementeerd bij tal van bedrijven en organisaties.  

 

                                                                      Generated button

 

Benieuwd wat SharePoint voor uw organisatie kan betekenen?

Bent u benieuwd of de toepassingen van SharePoint wat voor uw bedrijf/organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, IT aanspreekpunt informeert u graag! Ontdek nu uw mogelijkheden!

 

                                                                                   Generated button

IT aanspreekpunt
Gronausestraat 710-207
7534 AM, Enschede
053-2032153
Info@itaanspreekpunt.nl