Voor Microsoft 365 gebruikers

Specialist in het inrichten van SharePoint Online

IT aanspreekpunt

Ieder intranet afgestemd op jouw specifieke bedrijfssituatie

– Ruben Talman: SharePoint specialist, IT aanspreekpunt

Document en informatie management in Microsoft 365

Wij zorgen dat medewerkers vanaf één centrale plek alle informatie kunnen vinden die zij nodig hebben

Vragen medewerkers zich af waar ze de laatste notulen kunnen vinden? Moeten zij tig mappen doorklikken om tot een bestand te komen? Blijft thuiswerken lastig met die VPN verbinding? 

IT aanspreekpunt biedt de oplossing. Door een intranet op maat in te richten die specifiek past bij jullie manier van werken en veilig vanaf elk apparaat te benaderen is. Samen kijken we naar de inrichting van jullie organisatie, welke groei ambities jullie nastreven en de huidige manier van informatie en bestandsdeling. Daarna vertalen wij dit naar een SharePoint intranet waarmee medewerkers hen dag mee kunnen gaan starten.

 

Beveiliging

Wij stellen de beveiliging van SharePoint voor je in. Zo deel je informatie en documenten veilig, snel en betrouwbaar. Zowel binnen verschillende interne teams als buiten het bedrijf, via het intranet van je organisatie. Overal en vanaf elk apparaat veilig toegang tot je data en documenten.

Proces verbetering

Wij helpen je om je bedrijfsprocessen te transformeren. Mits juist ingericht verbeter je namelijk met SharePoint het digitaal gebruiksgemak, de samenwerking en documentmanagement. Bovendien profiteer je van de veiligheids- en integratiemogelijkheden van het Microsoft 365 landschap.

Versiebeheer en goedkeuring

SharePoint slaat automatisch de laatste vijfhonderd versies van documenten op. Wordt er per ongeluk verkeerde data toegevoegd of verwijderd binnen bestanden dan ga je moeiteloos terug naar een oudere versie, zonder handmatig oudere versies op te hoeven slaan.

Samenwerken

Als SharePoint als opslag wordt gebruikt kan je tegelijk samenwerken in documenten. Open simpelweg het Word of Excel bestand samen met je collega en je ziet precies aan welke regel gewerkt wordt.

Vindbaarheid

Door gebruik te maken van document eigenschappen en de filter functies kan de vindbaarheid van informatie vergroot worden. Ideaal voor kennisbanken of kwaliteitsmanagementsystemen

Training

Het doel is digitale adoptie: elke gebruiker omarmt het nieuwe intranet en maakt er optimaal gebruik van. Dit leidt tot synergie op jullie werkvloer. 

 

Wat is SharePoint?

SharePoint is één van de 20+ applicaties uit het Microsoft365 abonnement dat je kunt gebruiken als een veilige locatie voor het opslaan, ordenen, delen en openen van informatie. Mits goed ingericht, kan elk projectteam, afdeling en divisie effectief werken, dankzij de dynamische en productieve team of communicatiesites. Je deelt moeiteloos bestanden, gegevens, nieuws en bronnen met elkaar. Dit kan vanaf elk apparaat met een webbrowser. Pas je teamsite aan om het werk van je team te stroomlijnen en om probleemloos en veilig samen te werken met teamleden binnen en buiten jouw organisatie.

Zoek je hulp bij de inrichting van SharePoint? Vraag onze SharePoint helpdesk gerust om advies. Heb je geen hulp nodig bij het inrichten maar juist problemen met SharePoint? Ook dan staat IT aanspreekpunt graag voor je klaar. Wij helpen je snel en deskundig.

IT aanspreekpunt – SharePoint Specialisten:

  • Intranet in huisstijl kleur
  • Ingericht a.d.h.v. jouw organisatie structuur
  • Veilig werken staat bij ons top of mind 
  • Verhoogt kwaliteitsstandaard digitale bedrijfsvoering
  • Bevordert veilige en coherente opslag bedrijfsinformatie
  • Geen dure uitbreidingen nodig. We werken puur met de out-of-the-box functionaliteiten
Een Sharepoint Online Intranet maakt werken efficiënter en veiliger

Ruben Talman

Microsoft Teamwork Specialist

Meer weten?

Heb je vragen over ICT ontzorging? Neem gerust contact met ons op.

reCAPTCHA is required.