Partners

IT aanspreekpunt kan uw volledige aanspreekpunt zijn omdat wij alle aspecten van IT voor u kunnen behartigen, hierbij maken wij ook gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring van onze partners.

ICT als groeistrategie

Geen enkele organisatie kan meer zonder enige vorm van ICT. Veel bedrijven zien IT helaas nog als een noodzakelijk kwaad. Uw bedrijf kan naar een hoger niveau getild worden door de juiste inzet van IT. Denk hierbij aan zaken zoals omzetgroei omdat uw medewerkers efficiënter kunnen werken.

Samen met het team van Custom Solution – Bedrijf strategen brengen wij de missie, visie en strategie in kaart om tot een plan te komen, waardoor uw organisatie naar een hoger niveau kan worden getild.

ICT als visitekaartje

Uw onderneming moet goed voor de dag komen. Hoe doet u dit anders dan door een mooie en veilige website neer te zetten, waarop uw bestaande en nieuwe klanten de laatste informatie betreft uw organisatie kunnen vinden.

Wij stellen u graag voor aan het team van MediaFit voor het (laten) vernieuwen van uw website.

ICT als salestool

Webshop of website nodig, met als primaire doel klanten binnen halen? Wij stellen u graag voor aan het team van internet bureau Montix. Een full service internet bureau dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte websites, webshops en webapplicaties om klanten binnen te halen.

Adoptie

U kunt de beste software voor uw organisatie aanschaffen. Echter ontstaat en valt het succes van deze software bij de mensen die er gebruik van gaan maken. Door de juiste training aan te bieden en te zorgen dat uw mensen de voordelen van de software gaan inzien behaalt u succes!

Wij stellen u graag voor aan de mensen van CleverIQ voor al uw trainingen

Lokaal online ondernemen

Lokaal op de eerste positie in Google komen om meer potentiele klanten te bereiken is de specialiteit van het team van Supportflex! Zij gebruiken de nieuwste technieken om dit voor uw onderneming mogelijk te maken.

Print- en document oplossingen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte printer, kopieerapparaat, fax, A0-printer of alles-in-een systeem dan biedt TAB Solution Center Benelux ongetwijfeld de geschikte uitkomst.

tab solution center

 

 

 

Partner worden?

Ligt uw dienst in het verlengde van IT en is het van meerwaarde voor onze klanten? Wij komen graag in contact!