IT Aanspreekpunt

Partners

IT aanspreekpunt kan uw volledige aanspreekpunt zijn omdat wij alle aspecten van IT voor u kunnen behartigen, hierbij maken wij ook gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring van onze partners.

Tips voor een veiliger bedrijfsnetwerk

‘Iedere dag maken wij de zorgmaatschappij een stukje beter’

De Zorgstrategen wil het verschil maken binnen de zorg en zorgorganisaties. Met als doel: tevreden patiënten of cliënten, medewerkers met plezier in het werk, een organisatie die voldoet aan de eisen van belanghebbenden en natuurlijk een goedlopend bedrijf!

Doordat we samen met organisaties werken aan kwaliteit (HKZ ISO) en veiligheid (NEN7510), hoort daar natuurlijk ook een veilige digitale omgeving bij. Hierin kunnen wij de organisaties als ‘uw vanzelfsprekende partner’ voorzien door de prettige samenwerking met IT Aanspreekpunt.

Tips voor een veiliger bedrijfsnetwerk

ICT als rode draad

In iedere organisatie is dit ongetwijfeld een bekend verhaal: ellenlange Excel documenten die ieder jaar complexer en uitgebreider lijken te worden. Om dit alles in het gareel te kunnen houden is het in gebruik nemen van een ERP Systeem de beste optie. ERP staat voor Enterprise Resource Planning, en is eigenlijk simpel gezegd een overkoepelend systeem waarin alle eindjes aan elkaar worden geknoopt, waarin data centraal staat en op elke afdeling in de organisatie hetzelfde blijft. Met een ERP systeem ontneemt u stress en voorziet u in gemak, dat is iets waar je op kunt bouwen en vertrouwen!

Onze partner ABC E BUSINESS kent dit als geen ander en zal uw bedrijf helpen in het bereiken van het volgende niveau!

Custom Solution

ICT als groeistrategie

Geen enkele organisatie kan meer zonder enige vorm van ICT. Veel bedrijven zien IT helaas nog als een noodzakelijk kwaad. Uw bedrijf kan naar een hoger niveau getild worden door de juiste inzet van IT. Denk hierbij aan zaken zoals omzetgroei omdat uw medewerkers efficiënter kunnen werken.

Samen met het team van Custom Solution – Bedrijf strategen brengen wij de missie, visie en strategie in kaart om tot een plan te komen, waardoor uw organisatie naar een hoger niveau kan worden getild.

Custom Solution

ICT als visitekaartje

Uw onderneming moet goed voor de dag komen. Hoe doet u dit anders dan door een mooie en veilige website neer te zetten, waarop uw bestaande en nieuwe klanten de laatste informatie betreft uw organisatie kunnen vinden.

Wij stellen u graag voor aan het team van MediaFit voor het (laten) vernieuwen van uw website.

Custom Solution

ICT als salestool

Webshop of website nodig, met als primaire doel klanten binnen halen? Wij stellen u graag voor aan het team van internet bureau Montix. Een full service internet bureau dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte websites, webshops en webapplicaties om klanten binnen te halen.

Custom Solution

Adoptie

U kunt de beste software voor uw organisatie aanschaffen. Echter ontstaat en valt het succes van deze software bij de mensen die er gebruik van gaan maken. Door de juiste training aan te bieden en te zorgen dat uw mensen de voordelen van de software gaan inzien behaalt u succes!

Wij stellen u graag voor aan de mensen van CleverIQ voor al uw trainingen

Custom Solution

Lokaal online ondernemen

Lokaal op de eerste positie in Google komen om meer potentiele klanten te bereiken is de specialiteit van het team van Supportflex! Zij gebruiken de nieuwste technieken om dit voor uw onderneming mogelijk te maken.

tab solution center

Print- en document oplossingen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte printer, kopieerapparaat, fax, A0-printer of alles-in-een systeem dan biedt TAB Solution Center Benelux ongetwijfeld de geschikte uitkomst.

tab solution center

Bedrijfsfitness in slow motion

Binnen 20 minuten en in slechts 1 training per week weer fit! Turtl®️ richt zich middels slowmotion high intensity krachttraining op het fit en vitaal maken van jou en je collega’s. Onder professionele persoonlijke begeleiding train jij zonder te zweten, altijd op afspraak. Dat scheelt wachttijd vooraf, douchen en omkleden achteraf. Turtl is je pitstoptraining in je agenda: Je mist nooit meer een training en reduceert het stresslevel!

Martin Huiszoon

Microsoft Certified Professional (MCP)

Partner worden?

Ligt uw dienst in het verlengde van IT en is het van meerwaarde voor onze klanten? Wij komen graag in contact!

reCAPTCHA is required.