Voor ondernemers

Office 365 inrichten

Bij IT aanspreekpunt helpen wij je bedrijf graag verder.

Office 365 inrichten?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. Het inrichten van Office 365 lijkt misschien gemakkelijk maar wil je de ingezette applicaties optimaal benutten en de veiligheid van je organisatie waarborgen, dan komt er toch echt meer bij kijken dan je denkt. Laat het inrichten van Office 365 dan ook over aan onze ervaren IT specialisten, zodat jij verder kunt werken aan zaken die er voor jou toe doen.

Office 365 voor jouw bedrijf

Office 365 inrichten en op zo’n manier dat dit naadloos aansluit bij de bedrijfsprocessen van jouw bedrijf, is een plezier voor ons. Wij kijken naar bedrijfsgrootte, het beveiligingsgehalte, naar hoe je nu werkt en waar je naar toe wilt. Wij houden jouw doelen voor ogen wanneer wij Office 365 inrichten voor jou. Wij zorgen er logischerwijs ook voor dat alle ingezette applicaties optimaal benut kunnen worden binnen jouw organisatie.

Meer dan 20 applicaties

Office 365 en Microsoft 365 bestaan tegenwoordig namelijk uit meer dan 20 bedrijfsapplicaties. De inzet van deze programma’s en licenties wordt bepaald door het type bedrijf. Een ZZP’er zal waarschijnlijk alleen maar gebruik maken van de e-mail-, agenda- en OneDrive (1TB opslag) applicatie. En mogelijk nog van de apps To Do en OneNote. De MKB zal juist applicaties in gebruik gaan nemen zoals E-mail, agenda, OneDrive, OneNote, To Do, Planner, Teams en SharePoint.

Beveiligen

Laat je ons Office 365 inrichten voor jouw bedrijf? Denk dan ook aan het beveiligingsgehalte van jouw bedrijf. Het is verstandig om naast de Office-apps ook nog verschillende veiligheidsopties te laten instellen. Denk aan two factor authenticatie (2FA), encryptie en mobile device management zoals het wissen van gestolen apparatuur op afstand.

IT aanspreekpunt weet als ICT beheerder als geen ander hoe belangrijk beveiliging is voor een bedrijf en kunnen jouw bedrijf maximaal beveiligen. Zo kun jij zonder zorgen focussen op hetgeen wat er voor jou toe doet.

Betrek medewerkers

Het is van groot belang om je medewerkers te betrekken bij het inrichten van Office 365. Je kan de duurste software aanschaffen, maar wanneer jouw medewerkers er niet mee om kunnen gaan en het doel er niet van inzien, zal er weinig in de organisatie en productiviteit veranderen.

Ons doel is om IT makkelijker en toegankelijker te maken, wij voelen ons dus ook verantwoordelijk voor de kennis van jou en je medewerkers. Wij verzorgen daarom Office 365 cursussen. Zo werken we samen aan een veilige, snelle en optimale werkomgeving.

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Hulp nodig bij het inrichten?

IT aanspreekpunt staat voor je klaar.

IT aanspreekpunt ondersteund jouw bedrijf 

Het effectief en veilig inrichten van Office is dus een nauwkeurige taak. Een taak die je met alle vertrouwen in onze handen mag leggen. Voor, tijdens en na het inrichten van Office 365 ondersteunt IT aanspreekpunt jouw bedrijf. Meer weten of direct aan de slag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hulp of advies nodig?

Neem contact met ons op. Dan helpen wij je graag verder.

reCAPTCHA is required.