Office 365, Al uw bestanden overal bereikbaar

 

Wij zijn uw Office 365 partner in Enschede

Wilt u altijd al uw documenten up to date en bij de hand hebben? Met meerdere collega’s aan hetzelfde document werken en altijd genieten van al uw agenda’s die volledig zijn gesynchroniseerd? Dan is Office 365 beslist wat voor u! Office 365 is het vertrouwde office pakket waar u altijd al mee gewerkt heeft, maar dan overal up to date en gesynchroniseerd. Dankzij office 365 kunt u thuis nog even de laatste aanpassingen doen in de powerpoint die u morgen gaat presenteren en werk je gemakkelijk thuis of onderweg. 

Altijd de nieuwste versie 

We kennen allemaal de frustratie van verouderde software en het lijkt wel alsof we elke week wel weer een programma moeten updaten. Erg vervelend, als ondernemer steekt u liever tijd in belangrijkere zaken. Met office 365 weet u zeker dat u nooit meer uw software hoeft te updaten, want met een office 365 pakket werkt u altijd in de nieuwste versie. 

Werk realtime samen in dezelfde documenten

Office 365 maakt het mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd hetzelfde document te bewerken. Stem zaken direct met elkaar af met de ingebouwde chatfunctie. Geen gedoe meer met versies uitwisselen tussen collega’s, maar gewoon met zijn allen werken aan het nieuwste document. Dit is vooral handig in excel bestanden die niet telkens meer doorgestuurd hoeven te worden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over uw opslag, Office 365 geeft u standaard 1TB aan opslagruimte.

 

 

Het intranet van uw bedrijf overal bereikbaar

Met office 365 is uw intranet ten alle tijden bereikbaar. U bent dus niet meer afhankelijk van uw bedrijfsnetwerk om documenten of andere bedrijfsbestanden te bekijken.

De voordelen van office 365:

  • Al uw agenda’s altijd gesynchroniseerd op alle apparaten
  • Deel documenten gemakkelijk met uw gehele organisatie via het intranet 
  • Maak u geen zorgen meer over de veiligheid van uw documenten 
  • Verhoog je mobiliteit, werk overal en altijd online aan je documenten 
  • Altijd de laatste versie van office 
  • Aantrekkelijke tarieven

 

Wat kan Office 365 voor uw onderneming betekenen? 

Office 365 biedt elke onderneming weer andere voordelen. Wij hebben office 365 al bij meerdere bedrijven in Twente & Enschede geïmplementeerd. IT aanspreekpunt denkt met u mee en wij geven u graag advies over hoe office 365 een voordeel voor u kan opleveren. 

 

                                                                      Generated button


Wij helpen u graag met: 

  • Meedenken over de voordelen die office 365 u kan bieden
  • Implementeren van office 365
  • Leveren van de licenties
  • Zorgen dat u binnen uw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunt werken

Uw IT specialist uit Enschede
Wij implementeren al meerdere jaren cloud oplossingen bij bedrijven in Enschede/Twente. Vanuit ons kantoor in Enschede staan wij u graag te woord en adviseren we klanten over de mogelijkheden. Wij staan voor een persoonlijke benadering, snelle communicatie en korte lijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om elk IT vraagstuk voor u op te lossen. Hebt u genoeg van het werken in verouderde bestanden en wilt u graag overal, op elk apparaat aan uw bestanden werken? IT aanspreekpunt realiseert dit voor u! Neem direct vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!  

 

                                                         Generated button                          Generated button

IT aanspreekpunt
Gronausestraat 710-207
7534 AM, Enschede
053-2032153
Info@itaanspreekpunt.nl