Meer nieuwsberichten:

Breng je videovergaderingen naar een hoger niveau

Logitech legt al jaren de lat hoog in de sector met opvallend intuïtieve en hoogwaardige video-oplossingen. Nu komen ze met drie nieuwe producten om videovergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Wij zetten de nieuwe apparatuur voor je op een rij en bespreken de...

Microsoft Secure Score

Online veiligheid is van groot belang en wordt alleen maar belangrijker. Maar hoe weet je nou hoe veilig jouw online omgeving is? Hoe veilig is Microsoft 365 op je apparaten ingesteld? Om deze vraag te beantwoorden heeft Microsoft een tool ontwikkeld die analyseert...

Thuiswerken en Beveiliging: wat zijn de Risico’s?

Of het nu voor de gezondheid van werknemers is of simpelweg efficiëntie, ondernemers krijgen steeds meer te maken met thuiswerkers. Thuiswerken kan tegenwoordig erg fijn zijn voor bedrijven en met behulp van online software zoals Microsoft 365 gaat dit moeiteloos....

Kwart van werknemers vindt slechte software reden om te stoppen

In een recent onderzoek van Freshworks blijkt dat 24% van de ondervraagden er serieus over na zou denken om van baan zou wisselen wanneer de software niet voldoende aansluit bij de werkprocessen. Onder millennials is dit zelfs 30%. Een kwart van de werknemers vindt...

N

ICT Ontzorging

ICT volledig geregeld

Focus je op de leuke dingen, wij doen de ICT!

Als ondernemer kun je niet zonder goede IT-voorzieningen. Je wilt immers productief zijn en blijven; continuïteit is voor jou enorm belangrijk. En daarbij ga je voor veiligheid, betrouwbaarheid én een goede prijs-kwaliteitverhouding. IT aanspreekpunt is jouw IT-partner, die met je meedenkt. Bijvoorbeeld als het gaat om de juiste samenstelling van Microsoft Office 365 pakket voor jouw bedrijf.

Totale Ontzorging van IT voor MKB

Voor mkb-ondernemers bundelen we diverse diensten onder onze dienst Totale Ontzorging. Die naam kozen we niet voor niets: wij staan ervoor garant dat iedere onderneming zijn werkzaamheden kan blijven doen.

Elk risico hebben we in kaart gebracht en ondergebracht in onze dienstverlening. Totale Ontzorging houdt onder meer in:

  • Een helpdesk waar je een beroep op kunt doen.
  • Onze uitgebreide online kennisbank: kijk hierin als je het even niet meer weet.
  • Krachtige virusscanner om virussen te detecteren.
  • DNS-beveiliging, zodat virussen niet eens de kans krijgen om jouw computer of netwerk te bereiken. We werken met een whitelist met toegestane websites.
  • Regelmatig computeronderhoud, waarbij we altijd de laatste security-updates op jouw device installeren.
  • Monitoring, om preventief problemen voor te zijn. Zo voorkomen we bijvoorbeeld uitval of prestatieproblemen van jouw computers en andere devices (desktop, laptop), maar ook dat je schijf of andere opslagsysteem vol raakt.
  • Een voor jouw bedrijf en bedrijfsvoering samengesteld pakket van Office 365, met alle productiviteitstools die voor jouw onderneming van belang zijn.
  • Een back-up van Office 365. Mocht er toch iets misgaan, dan hebben we je gegevens altijd achter de hand.

Alle diensten zijn bij ons per maand op te zeggen of aan te passen!

Waarom zijn er speciale pakketten voor Office 365 en/of Totale Ontzorging?

De normale Office 365-pakketten zijn samengesteld op de gemiddelde wensen van bedrijven. Bij IT aanspreekpunt kun je jouw pakket echt op jóuw bedrijf toespitsen, bijvoorbeeld afhankelijk van jouw eisen en wensen op beveiligingsniveau. Een bedrijf in de zorg zal met andere veiligheidswensen (bijvoorbeeld op het gebied van AVG en privacy) te maken hebben dan bijvoorbeeld een bakker of machinebouwer.

Welke pakketten voor Office 365 kun je kopen?

Office 365 komt sowieso in veel verschillende smaken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor alleen maar online werken (in de cloud), of alleen maar offline (met opslag op harde schijven of andere fysieke opslagmiddelen). Maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van online en offline werken.

Voor iedere bedrijfsgrootte is er een speciale licentie. Voor mkb-bedrijven focussen we ons vooral op Office 365 Business Premium voor online en offline, Business Essentials (online only) en Exchange Online (alleen voor e-mail). Voor bedrijven die een verhoogde beveiliging willen of nodig hebben verkopen wij Microsoft 365 Business. Microsoft 365 is anders, want uitgebreider, dan Office 365! Microsoft 365 Business is bijvoorbeeld bedoeld voor bedrijven die MDM-beveiliging willen, wat staat voor mobile device management, beveiliging voor telefoon en/of tablet.

Bij IT aanspreekpunt maakt Office 365 in principe onderdeel uit van Totale Ontzorging, maar het is ook los verkrijgbaar.

Wat is het verschil per pakket Office 365?

Office 365 is zo samengesteld dat het voor ieder wat wils biedt. Wil je alleen professionele e-mail met Outlook, of ook kantoorsoftware zoals Word en Excel? Persoonlijke opslag of bedrijfsopslag? Dat kan respectievelijk met OneDrive en SharePoint. Meer informatie over de verschillende tools die je aan jouw Office 365-pakket kunt toevoegen vind je op de pagina Office 365 abonnementen.

De standaardpakketten van IT aanspreekpunt

Om het gemakkelijk te maken, heeft IT aanspreekpunt twee standaardpakketten voor mkb-ondernemers: Standaard en Pro. Bedrijven die geen extra beveiliging nodig hebben, raden wij het Standaard-pakket aan. Dit zal bijvoorbeeld gelden voor bedrijven waar over het algemeen alleen met vaste pc’s wordt gewerkt: bouwbedrijven, pakketdiensten, meubelzaken of makelaars.

Het Pro-pakket biedt een grotere mogelijkheid als het gaat om veiligheid en hier werken we ook met Microsoft 365, waar Office 365 een onderdeel van is. Eventueel kunnen de pakketten worden aangevuld met een extra werkplek of een flexplek. Benieuwd naar totale ontzorging? Hier vind je meer informatie.

Stel je vraag!

reCAPTCHA is required.