Overstappen op werken in de cloud

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365


Benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen van het overstappen op werken in de cloud? Je bent zeker niet de enige, want vele bedrijven zijn je ondertussen voorgegaan en zijn overgestapt vanwege het gemak en efficiëntie. Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf? Wij zetten ze voor je op een rij.

Flexibel: op- en afschalen

Wanneer jouw bedrijf groeit, is het prettig dat de IT met je mee kan groeien. Heb je meer werkplekken nodig, dan is dat geen probleem wanneer je werkt in de cloud. Deze past zich aan de grootte van jouw bedrijf aan. Het aantal online werkplekken is flexibel. Andersom betekent dit ook dat wanneer werkplekken binnen jouw bedrijf afnemen, de online werkplekken ook kunnen worden afgeschaald. Zo betaal je nooit meer dan nodig is.

Productiviteit

De cloud is in te richten zoals dat het beste past binnen jouw bedrijf. Dit verhoogt de productiviteit, omdat je de perfecte workflow voor jezelf en je medewerkers kan creëren. En werkt een apparaat zoals een laptop niet meer, dan is er niks aan de hand want alle documenten staan in de cloud en dus kan er vanaf een ander apparaat gelijk weer verder gewerkt worden. In dit onderzoek van Microsoft Office (trend rapport) geven 79% van de ondervraagden aan dat werken in de cloud tot een verhoogde productiviteit en betere beveiliging leidt.

Toegankelijkheid

Voor veel bedrijven die willen werken in de cloud is de toegankelijkheid en het gemak hiervan de belangrijkste reden om over te stappen. Altijd en overal toegang tot je bestanden hebben, deze kunnen bewerken en snel doorzetten naar collega’s is tegenwoordig bijna onmisbaar. Inloggen en gelijk aan de slag, waar je ook bent.

Bij IT aanspreekpunt helpen wij jou en je bedrijf graag op weg bij het overstappen op werken in de cloud. Benieuwd naar deze en andere diensten van IT aanspreekpunt? Hier vind je meer informatie.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.