Office 365 Pakketten voor ZZP

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

Je bent zzp’er en je wilt gaan werken met Office 365. Een goede keus! Maar dat brengt je meteen bij een volgend probleem: wélke versie van Office 365 kies je? Gelukkig zijn wij er om je daarover te adviseren. Het advies van IT aanspreekpunt over Office 365? Combineer het met onze service. Dan zorgen wij dat jij precies díe versie van de bekende kantoorsoftware krijgt die je nodig hebt.

Waarom kies je voor Office 365?

Waarom zou je kiezen voor het kopen van (een licentie van) Office 365, terwijl je bijvoorbeeld ook voor Gsuite van Google zou kunnen kiezen? Het antwoord is simpel: Office365 kopen betekent dat je voor zekerheid kiest en voor een écht alles-in-één pakket, dat past bij jouw bedrijf. En dat meegroeit met jouw bedrijf.

Microsoft Office (met Word, Excel, PowerPoint en Outlook als belangrijkste tools) is nog altijd het meest gebruikte softwarepakket voor kantoren. Wereldwijd. Je kunt er online (in de cloud) en offline mee werken en het biedt je de mogelijkheid van verschillende applicaties. Laten we eerlijk zijn: Gsuite is goedkoper qua maandprijs, maar niet zo compleet als Office. Het komt er dus vaak op neer dat je toch nog voor bepaalde toepassingen naar Microsoft Office moet grijpen. Dan kun je beter direct voor Office 365 kiezen, want samen zijn de pakketten sowieso duurder.

Ben je zzp’er? Kies dan voor ons Standaard-pakket (mét Office365)

Voor zzp’ers raden wij het pakket Standaard aan voor onze dienstverlening. Voor de meest zelfstandige professionals zal een pakket zonder helpdesk of met een beperkte toegang tot onze helpdesk al voldoende zijn. De kosten voor deze complete dienstverlening zijn niet hoog en je weet zeker dat we je niet voor ieder telefoontje een factuur sturen. Aan de andere kant zorgen we er altijd voor dat je bij eventuele problemen weer snel aan het werk kunt.

Office 365 en veiligheid: hoe zit dat?

Wij kunnen Office 365 zo voor jou instellen dat het aan bijvoorbeeld de AVG voldoet. Dat kan bijvoorbeeld met secure score, een dubbele authenticatie en het optimaal blokkeren van e-mailhacks. Je kunt op de kwaliteit van Microsoft én de service van IT aanspreekpunt bouwen.

De voordelen van Office 365 voor ZZP

  • Geen grote investering in servers, opslag en back-up
  • Per maand betalen
  • Voor optimale continuïteit op verschillende devices
  • Vergroot productiviteit
  • Groeit mee met jouw onderneming

 

IT aanspreekpunt helpt je graag verder. Bekijk hier deze en andere diensten die wij bieden om jouw bedrijf op ICT gebied te ontzorgen.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.