Meer nieuwsberichten:

Breng je videovergaderingen naar een hoger niveau

Logitech legt al jaren de lat hoog in de sector met opvallend intuïtieve en hoogwaardige video-oplossingen. Nu komen ze met drie nieuwe producten om videovergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Wij zetten de nieuwe apparatuur voor je op een rij en bespreken de...

Microsoft Secure Score

Online veiligheid is van groot belang en wordt alleen maar belangrijker. Maar hoe weet je nou hoe veilig jouw online omgeving is? Hoe veilig is Microsoft 365 op je apparaten ingesteld? Om deze vraag te beantwoorden heeft Microsoft een tool ontwikkeld die analyseert...

Thuiswerken en Beveiliging: wat zijn de Risico’s?

Of het nu voor de gezondheid van werknemers is of simpelweg efficiëntie, ondernemers krijgen steeds meer te maken met thuiswerkers. Thuiswerken kan tegenwoordig erg fijn zijn voor bedrijven en met behulp van online software zoals Microsoft 365 gaat dit moeiteloos....

Kwart van werknemers vindt slechte software reden om te stoppen

In een recent onderzoek van Freshworks blijkt dat 24% van de ondervraagden er serieus over na zou denken om van baan zou wisselen wanneer de software niet voldoende aansluit bij de werkprocessen. Onder millennials is dit zelfs 30%. Een kwart van de werknemers vindt...

N

ICT Ontzorging

ICT volledig geregeld

Focus je op de leuke dingen, wij doen de ICT!

Je bent zzp’er en je wilt gaan werken met Office 365. Een goede keus! Maar dat brengt je meteen bij een volgend probleem: wélke versie van Office 365 kies je? Gelukkig zijn wij er om je daarover te adviseren. Het advies van IT aanspreekpunt over Office 365? Combineer het met onze service. Dan zorgen wij dat jij precies díe versie van de bekende kantoorsoftware krijgt die je nodig hebt.

Waarom kies je voor Office 365?

Waarom zou je kiezen voor het kopen van (een licentie van) Office 365, terwijl je bijvoorbeeld ook voor Gsuite van Google zou kunnen kiezen? Het antwoord is simpel: Office365 kopen betekent dat je voor zekerheid kiest en voor een écht alles-in-één pakket, dat past bij jouw bedrijf. En dat meegroeit met jouw bedrijf.

Microsoft Office (met Word, Excel, PowerPoint en Outlook als belangrijkste tools) is nog altijd het meest gebruikte softwarepakket voor kantoren. Wereldwijd. Je kunt er online (in de cloud) en offline mee werken en het biedt je de mogelijkheid van verschillende applicaties. Laten we eerlijk zijn: Gsuite is goedkoper qua maandprijs, maar niet zo compleet als Office. Het komt er dus vaak op neer dat je toch nog voor bepaalde toepassingen naar Microsoft Office moet grijpen. Dan kun je beter direct voor Office 365 kiezen, want samen zijn de pakketten sowieso duurder.

Ben je zzp’er? Kies dan voor ons Standaard-pakket (mét Office365)

Voor zzp’ers raden wij het pakket Standaard aan voor onze dienstverlening. Voor de meest zelfstandige professionals zal een pakket zonder helpdesk of met een beperkte toegang tot onze helpdesk al voldoende zijn. De kosten voor deze complete dienstverlening zijn niet hoog en je weet zeker dat we je niet voor ieder telefoontje een factuur sturen. Aan de andere kant zorgen we er altijd voor dat je bij eventuele problemen weer snel aan het werk kunt.

Office 365 en veiligheid: hoe zit dat?

Wij kunnen Office 365 zo voor jou instellen dat het aan bijvoorbeeld de AVG voldoet. Dat kan bijvoorbeeld met secure score, een dubbele authenticatie en het optimaal blokkeren van e-mailhacks. Je kunt op de kwaliteit van Microsoft én de service van IT aanspreekpunt bouwen.

De voordelen van Office 365 voor ZZP

  • Geen grote investering in servers, opslag en back-up
  • Per maand betalen
  • Voor optimale continuïteit op verschillende devices
  • Vergroot productiviteit
  • Groeit mee met jouw onderneming

 

IT aanspreekpunt helpt je graag verder. Bekijk hier deze en andere diensten die wij bieden om jouw bedrijf op ICT gebied te ontzorgen.

Stel je vraag!

reCAPTCHA is required.