Meer nieuwsberichten:

Breng je videovergaderingen naar een hoger niveau

Logitech legt al jaren de lat hoog in de sector met opvallend intuïtieve en hoogwaardige video-oplossingen. Nu komen ze met drie nieuwe producten om videovergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Wij zetten de nieuwe apparatuur voor je op een rij en bespreken de...

Microsoft Secure Score

Online veiligheid is van groot belang en wordt alleen maar belangrijker. Maar hoe weet je nou hoe veilig jouw online omgeving is? Hoe veilig is Microsoft 365 op je apparaten ingesteld? Om deze vraag te beantwoorden heeft Microsoft een tool ontwikkeld die analyseert...

Thuiswerken en Beveiliging: wat zijn de Risico’s?

Of het nu voor de gezondheid van werknemers is of simpelweg efficiëntie, ondernemers krijgen steeds meer te maken met thuiswerkers. Thuiswerken kan tegenwoordig erg fijn zijn voor bedrijven en met behulp van online software zoals Microsoft 365 gaat dit moeiteloos....

Kwart van werknemers vindt slechte software reden om te stoppen

In een recent onderzoek van Freshworks blijkt dat 24% van de ondervraagden er serieus over na zou denken om van baan zou wisselen wanneer de software niet voldoende aansluit bij de werkprocessen. Onder millennials is dit zelfs 30%. Een kwart van de werknemers vindt...

N

ICT Ontzorging

ICT volledig geregeld

Focus je op de leuke dingen, wij doen de ICT!

Microsoft heeft besloten om per 21 april met hun Office 365 pakketten verder te gaan onder de naam Microsoft 365. Deze keus is o.a. gemaakt om de pakket keuze voor klanten te vereenvoudigen. Ook het samenvoegen van extra functionaliteiten speelt een rol. Kortom: Office 365 gaat verder als Microsoft 365. Maar wat deze betekent deze verandering voor jouw organisatie? 

Waarom deze wijziging?

Zoals al eerder benoemd heeft deze wijziging met name te maken met een vereenvoudiging van de pakket keuze voor klanten. Zo kunnen zij sneller het pakket passen wat bij ze past. Dit in combinatie met het samenvoegen van een aantal functionaliteiten en een AI, zorgt voor zeer interessante pakketten voor elke ondernemer. Zo krijg je het beste van Office365 met AI functionaliteiten. Meer informatie hierover vind je hier.

Daarnaast zullen in de komende maanden een aantal interessante nieuwe innovaties worden toegevoegd aan Microsoft365. Wat deze zullen zijn is nog niet duidelijk, Microsoft geeft hier nog geen informatie over vrij. Wel wordt duidelijk in hun communicatie dat er grote ambities voor de toekomst zijn.

Wat zijn de gevolgen van deze wijziging voor mijn bedrijf?

De pakketten hebben sinds 21 april een nieuwe naam gekregen. Afgezien van deze naamswijziging veranderd er voor bedrijven die Office 365 hadden niets. De onderdelen en prijzen worden voorlopig ook niet veranderd. Hieronder vind je de naamswijzigingen:

Office365 Business Essentials heet nu Microsoft365 Business Basic
Office365 Business Premium heet nu Microsoft365 Business Standard
Microsoft365 Business heet nu Microsoft365 Business Premium
Deze wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.

Office 365 gaat verder als Microsoft 365

Kortom: op korte termijn zul je behalve de naamswijziging weinig merken van deze verandering en kun je als organisatie zorgeloos verder werken. Wel mag je verwachten van Microsoft dat zij dit jaar nog met veel verbeteringen en interessante ontwikkelingen van de pakketten en apps komen. Microsoft365 is immers dé oplossing voor MKB’ers en ZZP’ers die graag flexibel en efficiënt werken.

Benieuwd naar de pakketten en heeft jouw bedrijf hulp nodig bij de inrichting van Microsoft365 om zo het maximale uit de functionaliteiten te halen? Bekijk hier ons aanbod of lees meer over Microsoft365 inrichten.

Stel je vraag!

reCAPTCHA is required.