Kwart van werknemers vindt slechte software reden om te stoppen

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

In een recent onderzoek van Freshworks blijkt dat 24% van de ondervraagden er serieus over na zou denken om van baan zou wisselen wanneer de software niet voldoende aansluit bij de werkprocessen. Onder millennials is dit zelfs 30%. Een kwart van de werknemers vindt slechte software dus reden genoeg om te stoppen. Als werkgever wil je dit uiteraard voorkomen en kiezen voor goede software die ook correct wordt ingericht, zodat werkprocessen kunnen worden geoptimaliseerd. 

Hoe kies ik de juiste software voor mijn bedrijf?
Het belangrijkste is dat de software past bij je bedrijfsprocessen. Denk daarom goed na over wat jouw bedrijf nodig heeft en met welke software je optimale resultaten behaald en ook een tevreden team hebt die gemakkelijk om kan gaan met de software. Vraag hierbij gerust om hulp bij een externe ICT-partij. Wij kijken en denken graag met je mee.

Het maximale uit Microsoft 365 halenVoor veel van onze klanten beheren wij de werkplekken en leveren wij hierop tevens Microsoft 365 pakketten. Hiervoor kiezen wij omdat bij dit product veiligheid, productiviteit en samenwerken centraal staat. Alle apps die onder Microsoft 365 vallen richten zich hier op. Zo kennen de meeste mensen ondertussen Word, PowerPoint en Excel natuurlijk wel. Maar ook Microsoft SharePoint en Teams spelen een steeds belangrijke rol bij het optimaliseren van efficiëntie binnen bedrijven. Dit zijn uitgebreide programma’s die, wanneer correct ingericht, een zeer gunstig effect hebben op de samenwerking binnen het team en de productiviteit vergroot.

Het is hierbij van groot belang dat werknemers weten om te gaan met de software.  Microsoft365 is bijzonder prettig in gebruik en vlot op te pakken. Er worden echter ook verschillende cursussen aangeboden om je werknemers de juiste kennis bij te brengen wanneer deze nog ontbreekt.

IT aanspreekpunt regelt hard- en software 
Kwart van de werknemers vindt slechte software dus reden om te stoppen. Je hebt besloten dat er iets anders moet. Wij helpen je graag verder. Op basis van wat jouw bedrijf nodig heeft, leveren wij software maar ook hardware en kunnen wij deze indien gewenst ook beheren en beveiligen. Tevens leveren wij support, dus als je met vragen en/of problemen zit, kun je altijd uitgaan van een professionele en vlotte oplossing. Meer weten? Laat het ons weten. Wij kijken graag samen met jou naar de bedrijfsprocessen en hoe wij deze kunnen optimaliseren. Van ICT beheer tot support: IT aanspreekpunt staat voor je klaar.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.