Meer nieuwsberichten:

Breng je videovergaderingen naar een hoger niveau

Logitech legt al jaren de lat hoog in de sector met opvallend intuïtieve en hoogwaardige video-oplossingen. Nu komen ze met drie nieuwe producten om videovergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Wij zetten de nieuwe apparatuur voor je op een rij en bespreken de...

Microsoft Secure Score

Online veiligheid is van groot belang en wordt alleen maar belangrijker. Maar hoe weet je nou hoe veilig jouw online omgeving is? Hoe veilig is Microsoft 365 op je apparaten ingesteld? Om deze vraag te beantwoorden heeft Microsoft een tool ontwikkeld die analyseert...

Thuiswerken en Beveiliging: wat zijn de Risico’s?

Of het nu voor de gezondheid van werknemers is of simpelweg efficiëntie, ondernemers krijgen steeds meer te maken met thuiswerkers. Thuiswerken kan tegenwoordig erg fijn zijn voor bedrijven en met behulp van online software zoals Microsoft 365 gaat dit moeiteloos....

Kwart van werknemers vindt slechte software reden om te stoppen

In een recent onderzoek van Freshworks blijkt dat 24% van de ondervraagden er serieus over na zou denken om van baan zou wisselen wanneer de software niet voldoende aansluit bij de werkprocessen. Onder millennials is dit zelfs 30%. Een kwart van de werknemers vindt...

N

ICT Ontzorging

ICT volledig geregeld

Focus je op de leuke dingen, wij doen de ICT!


Iedereen is hard aan het werk en ineens loopt alles (en iedereen) vast. Ongetwijfeld kent iedereen de stress van een storing. En hoewel het nooit een goed moment is, lijkt het altijd te gebeuren op de minst gewenste tijden. Dit soort situaties zetten je als ondernemer toch aan het denken. “Had dit niet voorkomen kunnen worden?” 

Geautomatiseerd onderhoud

Het plannen van onderhoud is tegenwoordig een noodzaak. Want niemand wil halverwege het uitwerken van een lang document de melding krijgen dat Windows toe is aan een update. Dat zorgt voor afleiding en kan daarnaast veel tijd kosten. Maar voer je de update niet uit, dan kan dat weer flinke risico’s met zich meebrengen. Kortom: dat moet beter kunnen, toch?

Daarom zorgt IT aanspreekpunt voor geautomatiseerd onderhoud. Dit gebeurt wekelijks en betekent dat alle updates ingepland staan voor een bepaalde dag en tijdstip. Zo worden harde werkers niet meer gestoord tijdens hun werkuren en blijven systemen toch up-to-date.

Geautomatiseerde beveiliging

Als ondernemer wil je een veilig en onbezorgd gevoel hebben wanneer jij of je medewerkers achter hun werkplek zitten. Dat is logisch, maar niet altijd even makkelijk. En dat terwijl een goede beveiliging enorm belangrijk is voor een bedrijf. Het laatste wat je wil is slachtoffer worden van ransomware of phishing.

Met een malware- en virusscanner kom je al een heel eind. IT aanspreekpunt voorziet elke werkplek van meerdere lagen beveiliging. Denk hierbij o.a. aan een anti-virus en DNS filter. Zo wordt je bedrijf goed beschermd tegen eventuele aanvallen.

Geautomatiseerde beveiliging en onderhoud bij IT aanspreekpunt

De meerwaarde van een ICT-partner die proactief aan de slag gaat met zaken als geautomatiseerde beveiliging en onderhoud mag duidelijk zijn. Zo kan je als ondernemer veilig en zorgeloos aan de slag met datgene wat er voor jou echt toe doet . Benieuwd naar deze en andere diensten van IT aanspreekpunt? Hier vindt u meer informatie.

Stel je vraag!

reCAPTCHA is required.