Breng je videovergaderingen naar een hoger niveau

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

Logitech legt al jaren de lat hoog in de sector met opvallend intuïtieve en hoogwaardige video-oplossingen. Nu komen ze met drie nieuwe producten om videovergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Wij zetten de nieuwe apparatuur voor je op een rij en bespreken de mogelijkheden.

Rally Bar en de Rally Bar Mini

videovergaderingen

De Rally Bar en de Rally Bar Mini zijn eersteklas alles-in-één videobars voor kleine tot middelgrote (vergader)ruimtes en beschikken over camera’s, microfoons, speakers en meer! Door middel van een USB verbinding is deze videobar gemakkelijk aan te sluiten op bijna elke PC of Mac zonder extra software. Daarnaast is de achterkant voorzien van handig kabelbeheer waardoor kabels zeer netjes en tevens veilig, weggewerkt kunnen worden. De Rally Bar Mini is zo ontwikkelt dat deze uitstekend in kleine ruimtes past. Onder andere door de meerdere bevestigingsopties past dit apparaat overal. De bar kan bijvoorbeeld onder of boven een TV bevestigd worden, in verschillende standen.

videovergaderingen rally bar

Mogelijkheden Logitech Rally Bar en Mini

Dankzij de Rally Bar begint je vergadering met slechts één druk op de knop en sluit naadloos aan op je vooraf geconfigureerde ruimte-oplossing. Uiteraard helpen wij je graag bij deze oplossingen en instellingen.

Voor beide apparaten geldt dat deze beschikken over 6 beamforming-microfoons, een 4k camera, 2 speakers (3 voor de mini), kabelbeheer- en bevestigingssysteem, een tafelstandaard en het Logitech CollabOS-platform. Dit platform biedt een complete oplossing voor videoconferenties die zijn geoptimaliseerd voor jouw bedrijf/team.

Dankzij Logitech’s integratie met partneroplossingen en -dashboards kun je je apparaten eenvoudig beheren via andere platformen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Microsoft (teams), Zoom en Utelogy.

Logitech RoomMate

videovergaderingen Roommate

Met computervermogen en videovergadersoftware samen in een toegewijd apparaat, maakt RoomMate het eenvoudig om Zoom Rooms Appliances, Microsoft Team Rooms op Android, en andere programma’s te gebruiken met Logitech-vergadercamera’s zoals de Rally Bar en de Rally Bar Mini. De Logitech RoomMate heeft een gestroomlijnd, vlak ontwerp en levert al het vermogen dat je nodig hebt voor HD-videovergaderen met één of twee displays. Kies je gewenste dashboard, zoals Zoom Dashboard, Microsoft Teams Admin Center, en gebruik dit samen met Logitech Sync om RoomMate en de vergadercamera, touchcontroller en andere apparaten in de vergaderruimte te controleren en beheren. Te ingewikkeld of geen tijd? Wij helpen je hier graag bij.

Je videovergaderingen naar een hoger niveau tillen?

Wil je betere videovergaderingen voeren met meer gemak en kwaliteit? Wij helpen je graag om bovenstaande producten te installeren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.