Meer nieuwsberichten:

Microsoft Secure Score

Online veiligheid is van groot belang en wordt alleen maar belangrijker. Maar hoe weet je nou hoe veilig jouw online omgeving is? Hoe veilig is Microsoft 365 op je apparaten ingesteld? Om deze vraag te beantwoorden heeft Microsoft een tool ontwikkeld die analyseert...

Thuiswerken en Beveiliging: wat zijn de Risico’s?

Of het nu voor de gezondheid van werknemers is of simpelweg efficiëntie, ondernemers krijgen steeds meer te maken met thuiswerkers. Thuiswerken kan tegenwoordig erg fijn zijn voor bedrijven en met behulp van online software zoals Microsoft 365 gaat dit moeiteloos....

Kwart van werknemers vindt slechte software reden om te stoppen

In een recent onderzoek van Freshworks blijkt dat 24% van de ondervraagden er serieus over na zou denken om van baan zou wisselen wanneer de software niet voldoende aansluit bij de werkprocessen. Onder millennials is dit zelfs 30%. Een kwart van de werknemers vindt...

OneDrive voor bedrijven, de voordelen van online opslag

Microsoft OneDrive voor bedrijven (OneDrive for Business) is een dienst om bestanden op te slaan op het internet. Je slaat computerbestanden online op zodat je ze hierna vanaf elke computer of elk apparaat, via het internet, weer kunt openen. Zo is het ook mogelijk om...

N

ICT Ontzorging

ICT volledig geregeld

Focus je op de leuke dingen, wij doen de ICT!

Logitech legt al jaren de lat hoog in de sector met opvallend intuïtieve en hoogwaardige video-oplossingen. Nu komen ze met drie nieuwe producten om videovergaderingen naar een hoger niveau te tillen. Wij zetten de nieuwe apparatuur voor je op een rij en bespreken de mogelijkheden.

Rally Bar en de Rally Bar Mini

videovergaderingen

De Rally Bar en de Rally Bar Mini zijn eersteklas alles-in-één videobars voor kleine tot middelgrote (vergader)ruimtes en beschikken over camera’s, microfoons, speakers en meer! Door middel van een USB verbinding is deze videobar gemakkelijk aan te sluiten op bijna elke PC of Mac zonder extra software. Daarnaast is de achterkant voorzien van handig kabelbeheer waardoor kabels zeer netjes en tevens veilig, weggewerkt kunnen worden. De Rally Bar Mini is zo ontwikkelt dat deze uitstekend in kleine ruimtes past. Onder andere door de meerdere bevestigingsopties past dit apparaat overal. De bar kan bijvoorbeeld onder of boven een TV bevestigd worden, in verschillende standen.

videovergaderingen rally bar

Mogelijkheden Logitech Rally Bar en Mini

Dankzij de Rally Bar begint je vergadering met slechts één druk op de knop en sluit naadloos aan op je vooraf geconfigureerde ruimte-oplossing. Uiteraard helpen wij je graag bij deze oplossingen en instellingen.

Voor beide apparaten geldt dat deze beschikken over 6 beamforming-microfoons, een 4k camera, 2 speakers (3 voor de mini), kabelbeheer- en bevestigingssysteem, een tafelstandaard en het Logitech CollabOS-platform. Dit platform biedt een complete oplossing voor videoconferenties die zijn geoptimaliseerd voor jouw bedrijf/team.

Dankzij Logitech’s integratie met partneroplossingen en -dashboards kun je je apparaten eenvoudig beheren via andere platformen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Microsoft (teams), Zoom en Utelogy.

Logitech RoomMate

videovergaderingen Roommate

Met computervermogen en videovergadersoftware samen in een toegewijd apparaat, maakt RoomMate het eenvoudig om Zoom Rooms Appliances, Microsoft Team Rooms op Android, en andere programma’s te gebruiken met Logitech-vergadercamera’s zoals de Rally Bar en de Rally Bar Mini. De Logitech RoomMate heeft een gestroomlijnd, vlak ontwerp en levert al het vermogen dat je nodig hebt voor HD-videovergaderen met één of twee displays. Kies je gewenste dashboard, zoals Zoom Dashboard, Microsoft Teams Admin Center, en gebruik dit samen met Logitech Sync om RoomMate en de vergadercamera, touchcontroller en andere apparaten in de vergaderruimte te controleren en beheren. Te ingewikkeld of geen tijd? Wij helpen je hier graag bij.

Je videovergaderingen naar een hoger niveau tillen?

Wil je betere videovergaderingen voeren met meer gemak en kwaliteit? Wij helpen je graag om bovenstaande producten te installeren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stel je vraag!

reCAPTCHA is required.