Microsoft Teams: gericht en efficiënt samenwerken

Wil je samen met je team zeer efficiënt samenwerken? Dat kan met de Microsoft Teams applicatie. Microsoft Teams is de zojuist uitgerolde chatdienst van Microsoft die is geïntegreerd met office 365. Het grote voordeel van Microsoft Teams ten opzichte van andere programma’s is dat je meerdere communicatiekanalen aan kunt maken.  

Het gemak hiervan is dat je nooit meer in verwarring raakt, want je geeft elk project gewoon een eigen kanaal. Via Teams deel je zeer soepel al je Microsoft bestanden met projectgenoten.

Microsoft Teams om jouw project te managen

IT aanspreekpunt is zeer ervaren in het opzetten van allerlei office 365 diensten. Wilt u weten of deze applicatie past bij uw werkwijze? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag. Samen zorgen we ervoor dat u de beste keuze maakt, zodat u zo efficiënt mogelijk kan werken.

De voordelen van het werken met Microsoft Teams

Een bekend probleem bij andere systemen is dat wanneer je iemand aan een project toevoegt hij is zij niet de volledige gespreksgeschiedenis in kan zien. Deze moet dan eerst worden opgezocht en worden toegestuurd. Een groot voordeel van Teams is dat zodra je een nieuwe deelnemer toevoegt, deze meteen alle gespreksgeschiedenis in kan zien. De nieuwe persoon kan zich gemakkelijk inlezen en is niet afhankelijk van de door te sturen informatie.

 

 

Alle documenten gestructureerd bij elkaar
Nooit meer zoeken tussen de chatgesprekken om dat bestand die een collega gestuurd had te vinden. Met Teams staan alle verstuurde documenten gestructureerd bij elkaar. Als iemand een bestand deelt in Teams dan wordt deze automatisch in de bestanden tab geplaatst. Zo vind je snel alle verstuurde documenten terug. Je hoeft dus niet meer door alle oude gespreksstof te spitten.

Koppel andere programma’s aan je kanaal
Microsoft maakt het ook mogelijk om andere applicaties te importeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een YouTube kanaal toe te voegen aan je team. Het aantal applicaties die je aan Teams kunnen worden gekoppeld groeit dagelijks. Ben je bezig met het programmeren van een nieuwe applicatie, dan voeg je gemakkelijk de GitHub applicatie toe aan je team. Wil je tussendoor op de hoogte blijven van het laatste nieuws dan is dit ook gemakkelijk in te richten via Teams.

 

 

                                                                      Generated button

 

Benieuwd naar hoe Microsoft Teams een bijdrage kan leveren in uw organisatie?

Om efficiënt samen te kunnen werken is het belangrijk dat uw organisatie en uw interne communicatiestructuur goed op elkaar is afgestemd. IT aanspreekpunt is gespecialiseerd in het inrichten van allerlei interne kanalen waaronder Teams. Bent u benieuwd wat Microsoft Teams voor uw efficiency kan betekenen? Neem dan nu contact op, wij informeren u graag.

 

                                                                                   Generated button

IT aanspreekpunt
Gronausestraat 710-207
7534 AM, Enschede
053-2032153
Info@itaanspreekpunt.nl