Voor ondernemers

Hoe richt je Microsoft Office365 in?

Bij IT aanspreekpunt helpen wij je bedrijf graag verder.

Office365 inrichten?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. Het inrichten van of migreren naar Mirosoft Office365 lijkt misschien gemakkelijk maar wil je de ingezette applicaties optimaal benutten en de veiligheid van je organisatie waarborgen, dan komt er toch echt meer bij kijken dan je denkt. Laat het inrichten van Microsoft Office365 dan ook over aan onze ervaren IT specialisten, zodat jij verder kunt werken aan zaken die er voor jou toe doen.

Microsoft Office 365 voor jouw bedrijf

Microsoft Office365 inrichten en op zo'n manier dat dit naadloos aansluit bij de bedrijfsprocessen van jouw bedrijf, is een plezier voor ons. Wij kijken naar bedrijfsgrootte, het beveiligingsgehalte, naar hoe je nu werkt en waar je naar toe wilt. Wij houden jouw doelen voor ogen wanneer wij Microsoft Office365 inrichten voor jou. Wij zorgen er logischerwijs ook voor dat alle ingezette applicaties optimaal benut kunnen worden binnen jouw organisatie.

Microsoft365 beveiliging

Laat je ons Microsoft Office365 inrichten voor jouw bedrijf? Denk dan ook aan het beveiligingsgehalte van jouw bedrijf. Het is verstandig om naast de Office-apps ook nog verschillende veiligheidsopties te laten instellen. Denk aan two factor authenticatie (2FA), encryptie en mobile device management zoals het wissen van gestolen apparatuur op afstand.

IT aanspreekpunt weet als ICT beheerder als geen ander hoe belangrijk beveiliging is voor een bedrijf en kunnen jouw bedrijf maximaal beveiligen. Zo kun jij zonder zorgen focussen op hetgeen wat er voor jou toe doet.

Meer dan 20 applicaties

Microsoft Office365 bestaat tegenwoordig namelijk uit meer dan 20 bedrijfsapplicaties. De inzet van deze programma’s en licenties wordt bepaald door het type bedrijf. Een ZZP’er zal waarschijnlijk alleen maar gebruik maken van de e-mail-, agenda- en OneDrive (1TB opslag) applicatie. En mogelijk nog van de apps To Do en OneNote. De MKB zal juist applicaties in gebruik gaan nemen zoals E-mail, agenda, OneDrive, OneNote, To Do, Planner, Teams en SharePoint.

Hoe kan ik een migratie naar MS365 goed laten slagen

Het is van groot belang om je medewerkers te betrekken bij het inrichten van of migreren naar Microsoft Office365. Je kan de duurste software aanschaffen, maar wanneer jouw medewerkers er niet mee om kunnen gaan en het doel er niet van inzien, zal er weinig in de organisatie en productiviteit veranderen.

Ons doel is om IT makkelijker en toegankelijker te maken, wij voelen ons dus ook verantwoordelijk voor de kennis van jou en je medewerkers. Wij verzorgen daarom Microsoft Office365 cursussen. Zo werken we samen aan een veilige, snelle en optimale werkomgeving.

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Welk Office365 abonnement raden jullie aan voor onze organisatie?

Samen kijken wij naar welk zakelijk office365 abonnement het meeste geschikt is voor jouw organisatie.

Wat doen wij met de bestaande bestanden en data?

In bijna alle gevallen is het mogelijk alle bestaande e-mail, agenda’s, contacten en bestanden over te zetten naar één van de vele Office365 programma’s.

Kunnen jullie ons ook helpen met het splitsen of fuseren van een Office365 omgeving

Jazeker. Samen kijken we naar de huidige inrichting van Microsoft365 en stellen een plan op om te migreren waarbij de gebruikers de minste hinder gaan ondervinden.

Hulp nodig bij het inrichten?

IT aanspreekpunt staat voor je klaar.

IT aanspreekpunt ondersteund jouw bedrijf 

Het effectief en veilig inrichten van Microsoft Office365 is dus een nauwkeurige taak. Een taak die je met alle vertrouwen in onze handen mag leggen. Voor, tijdens en na het inrichten van Microsoft Office365 ondersteunt IT aanspreekpunt jouw bedrijf. Meer weten of direct aan de slag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hulp of advies nodig?

Neem contact met ons op. Dan helpen wij je graag verder.