Voor ondernemers

Managed Netwerk Services

Een goed beveiligd netwerk nodig?

r

Een beveiligd netwerk

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw, beveiligd bedrijfsnetwerk? Samen met jou inventariseren wij waar de problemen en wensen liggen. IT aanspreekpunt helpt jouw bedrijf graag verder. Zo kijken wij samen met jou naar:

 • Het beveiligingsniveau
 • De WiFi dekking
 • Het gasten netwerk en Portaal
 • Externe netwerk verbindingen
 • De internet verbinding
 • Gekoppelde systemen

Ook een goed beveiligd bedrijfsnetwerk?

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw organisatie
~

Geavanceerde beveiliging

Geen zorgen om hack of inbraakpogingen of andere netwerk verstoringen. IT aanspreekpunt biedt geavanceerde beveiliging.

Ubiquiti

Een uitstekende netwerkbeveiliging dankzij de Unify productlijn van Ubiquiti. Maar dan wel voor een eerlijke Twentse prijs.
N

Snelle afhandeling

De kans is klein, maar doen problemen zich dan toch onverhoopt voor, dan zijn deze snel op afstand op te lossen.

Uitbreidingsopties

Uitbreidingsopties zijn altijd beschikbaar. Naast netwerkinstallatie en beheer kunnen wij ook uw gehele ICT ontzorgen.

Beveiliging

Wij zien steeds meer vraag naar goed beveiligde netwerken. Er is immers weinig zo belangrijk binnen een bedrijf als goede beveiliging. IT aanspreekpunt helpt jouw bedrijf hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat de apparaten binnen jouw bedrijf altijd voorzien zijn van de laatste beveiligingsupdates (firmware). Ook letten wij op verstoringen in het netwerk. Wij monitoren, detecteren en melden deze verstoringen aan je. Denk hierbij ook aan hack of inbraakpogingen. Deze worden gedetecteerd en onderschept. Zo zorgen wij er bij IT aanspreekpunt voor dat jouw netwerk in uitstekende conditie is en optimaal blijft functioneren.

Beheer

Wij werken met de Unifi productlijn van Ubiquiti. Reden hiervoor is o.a. de hoge kwaliteit en zeer goede beheerbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan configuratie van apparaten. Deze kan op afstand door ons gemonitord, beheerd en ge-update worden. Zo kunnen wij snel eventuele problemen met apparaten op afstand detecteren en oplossen. De Unify producten zijn daarnaast bij elk bedrijf inzetbaar, aangezien zij voor zowel de kleine zakelijke markt als de grote ondernemingen geschikt zijn. Nog een groot voordeel van Ubiquiti is dat zij geen gebruik maken van dure licentiestructuren, zoals vele anderen dit wel doen. Dit betekent voor jouw bedrijf een veilig netwerk voor een eerlijke prijs.

Dienstbaar

IT aanspreekpunt biedt het ‘Managed Netwerk Services’ pakket aan, juist omdat dienstbaarheid bij ons hoog in het vaandel staat. Zo zullen wij ons uiterste best doen om jouw bedrijf zo veilig mogelijk te houden. Je mag van ons het volgende verwachten:

 • 24/7 live monitoring van jouw gehele Unifi netwerkomgeving door IT aanspreekpunt
 • Oplossen van eventuele problemen/bedreigingen en indien nodig een terugkoppeling naar jou
 • Installatie van de laatste firmware en beveiligingsupdates wanneer deze beschikbaar komen
 • Je krijgt van ons een eigen Unifi account welke toegang biedt tot jouw gehele netwerkomgeving
 • Maandelijks onderhoud aan de software updates en patches
 • Een optimaal ingericht WiFi netwerk voor jou en een eventueel gastennetwerk

Heb je andere wensen of wil je meer dan alleen netwerk beheer? Wij helpen je graag verder. Bekijk onze diensten hier.

Producten

Wij houden van kwaliteit, stabiliteit, beheersbaarheid en een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom gebruiken wij de Unify productlijn van Ubiquiti. Zij bieden een breed assortiment aan uitstekende netwerkproducten. Veiligheid en performance staan bij ons voorop.

Netwerken opzetten

Je mag van IT aanspreekpunt een brede kennis van netwerken verwachten. Wij zetten naar wens van de klant, de netwerken op zoals deze passen binnen het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan VPN en WiFi netwerk of verbindingen met andere netwerken zoals Azure Cloud en site 2 site.

Veilig en up-to-date

Het netwerk wordt door ons continue gemonitord op fouten, hack pogingen en virussen. Wanneer er nieuwe updates van hardware beschikbaar komen, worden deze automatisch geüpdate. Zo blijft jouw netwerk altijd veilig en kan jij je focussen op de zaken die er voor jouw echt toe doen.

Een goed beveiligd netwerk nodig?

Neem contact met ons op. Dan helpen wij je graag verder.

reCAPTCHA is required.