Hoe wijzig ik mijn pincode in Windows 10?

Windows 10 pincode wijzigen

Windows 10 bied nu de optie om in te loggen op uw systeem met een pincode. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijker toegang kan krijgen tot uw systeem zonder elke keer een lang wachtwoord te hoeven intypen.

Zo stelt u een pincode in of wijzigt u uw pincode:

Stap 1: Klik links onderin op de startknop
Stap 2: Klik op Instellingen (het pictogram met een tandwiel)
Stap 3: Klik op Accounts
Stap 4:
Een nieuw scherm opent zich, klik hier vervolgens aan de linkerkant op Aanmeldingsopties
Stap 5:
Klik bij ‘Pincode’ op de knop Wijzigen
Stap 6:
Er word gevraagd om uw pincode tweemaal in te voeren
Stap 7: Klik vervolgens op Voltooien

U heeft nu een nieuwe pincode ingesteld.
Wilt u meer ondersteuning bij zakelijke ICT zaken of volledige ontzorging?
Overweeg ICT ontzorging van IT aanspreekpunt.

Een goede bedrijfscontinuïteit

Vorige Hoe maak ik ruimte vrij op mijn computer?
Volgende Hoe wijzig ik mijn wachtwoord in Windows 10?