Outlook datum prikker

Zakelijke Datum prikker

FindTime is een Outlook-invoegtoepassing voor het makkelijker plannen van vergaderingen. Het plannen van vergaderingen wordt gemakkelijker doordat de uitgenodigden eenvoudig kunnen stemmen op de voorgestelde tijdstippen.

Er zijn diverse manieren om FindTime te gebruiken. Het gemakkelijkst is, om de invoegtoepassing te installeren voor Outlook. FindTime kan ook organisatie breed uitgerold worden door de systeembeheerder!

Hoe stel je FindTime in voor Outlook? Dat leggen wij hieronder uit.

Stap 1: Open de Outlook 2016/2019 applicatie op uw computer
Stap 2: Klik op het tabblad ‘’Start’’
Stap 3: Klik op “Invoegtoepassingen downloaden
Stap 4: Zoek naar “FindTime” en klik op Toevoegen

Na het toevoegen kunt u een nieuwe e-mail opstellen waarin u eenvoudig uw beschikbaarheid kunt delen.

Stap 5: Klik op “Nieuwe e-mail

Stap 6: Vul de standaard email regels, zoals geadresseerde/onderwerp in

Het aan veld wordt gebruikt voor verplichte deelnemers. Het CC veld wordt voor optionele deelnemers gebruikt.

Stap 7: Klik op het tabblad ‘’bericht’’

Stap 8: Klik op de knop “New Meeting Poll

Mogelijk dient u hier nog éénmalig met uw Office365 account in te loggen. Let op het vinkje voor de nieuwsbrief. Deze bij voorkeur uitvinken.

Stap 9: Selecteer de vergaderduur en uw beschikbare tijden en klik op ‘’volgende’’. Voor personen binnen de organisatie ziet u ook gelijk de beschikbaarheid van het voorgestelde tijdstip.

Stap 10: Vul de locatie gegevens in en vink bij een fysieke vergadering het vinkje “Online vergadering” uit.

Stap 11: Klik op invoegen in e-mail. Na het invoegen kun je eventueel de Engelse tekst uit de tabel nog aanpassen naar Nederlands en is de uitnodiging klaar om verstuurd te worden.

Wat ziet de ontvanger?

De ontvanger krijgt een e-mail met een knop waarbij hij/zij kan stemmen op de opties. Na het klikken op de knop wordt er een webpagina geopend waarbij men kan stemmen, voorkeuren ingeven of een andere optie voorstellen. De FindTime verzender kan de stemming bekijken en de afspraak finaal maken. Alle personen krijgen dan een uitnodiging in zijn/haar Outlook met alle details van de vergadering.

Wilt u binnen uw bedrijf de Microsoft Office apps volledig in laten richten op uw bedrijfsprocessen
en daarnaast back-ups van documenten, beveiliging en onbeperkt support ontvangen?
Overweeg het afnemen van een Microsoft pakket via IT aanspreekpunt.

Of wilt u juist helemaal geen omkijken hebben naar ICT zaken?
Overweeg zakelijke ICT ontzorging via IT aanspreekpunt.

Vorige Hoe vanuit Outlook bepalen naar wie het email antwoord wordt gericht?