Inloggen SharePoint

Inloggen bij SharePoint

inloggen bij uw SharePoint Intranet kunt u (meestal) de volgende URL gebruiken: “https://UWBEDRIJFSNAAM.Sharepoint.com”.
Kopieer en plak deze link in uw browser in een nieuw tabblad en vervang UWBEDRIJFSNAAM voor uw eigen.

Werkt dit niet omdat de bij Microsoft geregistreerde URL wellicht anders is voor uw bedrijf of bent u de exacte url vergeten? Dan kunt u onderstaande opties proberen:

Niet tevreden met uw huidige URL? Wij kunnen u helpen de URL te veranderen bij Microsoft

Aanmelden SharePoint Intranet via IT aanspreekpunt

Heeft IT aanspreekpunt uw SharePoint intranet ingericht? Dan zorgen wij er altijd voor dat het intranet benaderbaar is door te klikken op het logo van uw bedrijf in de linkerbovenhoek als u zich aanmeld bij Microsoft365.

Klik hier om in te loggen bij Microsoft365
Inloggen bij SharePoint

Afbeelding 1: Logo linksbovenin bij aanmelden Microsoft365

Is er geen logo met link naar SharePoint aanwezig nadat u heeft ingelogd? Klik dan op het SharePoint logo tussen de apps. De apps zijn te vinden door te klikken op de 9 puntjes in de linkerbovenhoek nadat u zich heeft aangemeld heeft bij Microsoft365

Hulp nodig bij het gebruikersvriendelijker te maken van uw SharePoint intranet? Neem dan contact op met één van onze SharePoint consultants

Volgende Wat is SharePoint?