ICT beheer

IT aanspreekpunt biedt ICT beheer voor MKB en ZZP

ICT beheer van A tot Z

Als ondernemer wil je al je tijd steken in het daadwerkelijk ondernemen. Maar wanneer jouw bedrijf daardoor groeit, moet de ICT wel meegroeien. IT aanspreekpunt helpt jouw bedrijf graag verder door ICT beheer als dienst te bieden. Van monitoring en onderhoud tot backups beheer en beveiliging en inrichting van bijvoorbeeld Microsoft Office 365. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

ICT beheer is onmisbaar voor jouw organisatie

ICT is voor een organisatie steeds belangrijker, onmisbaar zelfs. ICT vormt immers het hart van iedere organisatie. Denk aan online werkplekken, de verschillende devices die toegang hebben tot bedrijfssystemen en aan telefonie in de Cloud. Deze omgeving, in alle lagen van jouw organisatie, veilig en betrouwbaar houden is echt een must voor bedrijfscontinuïteit.

ICT ontwikkelingen

De ontwikkelingen gaan razendsnel en binnen het MKB wordt er de laatste jaren flink geïnvesteerd in Cloud-oplossingen. Ook zijn er toenemende dreigingen en komen er steeds meer strengere wet- en regelgevingen, zoals de AVG privacywetgeving. Dit resulteert in complexe omgevingen met hoge eisen. Complexiteit, incidenten en hiermee de impact op je organisatie, nemen hierdoor ook toe.

IT aanspreekpunt neemt jouw ICT beheer uit handen

Het serieus nemen van ICT beheer is van groot belang voor de continuïteit van je organisatie. Wij snappen dat ICT beheer niet tot de kerntaken van jouw organisatie behoort en willen deze grote verantwoordelijkheid dan ook graag uit handen nemen. Voor ons is ICT beheer wel dagelijkse kost. Wij ondersteunen je organisatie dan ook graag op dit gebied door jouw IT aanspreekpunt te zijn.

U

ICT Monitoring

Een belangrijk onderdeel van ICT Beheer is het monitoren. Het is voor ons belangrijk dat jij zonder zorgen kan werken. Daarom monitoren wij pro-actief je werkplekken en netwerken zodat wij potentiële problemen voor kunnen zijn. Zonder dat jij of je medewerkers hier verder hinder van ondervinden.

Op afstand controleren wij regelmatig of alle systemen nog goed functioneren en of er onregelmatigheden te detecteren zijn. Is dit het geval dan kunnen wij deze op afstand verhelpen en brengen wij jou na afloop op de hoogte, mocht dit nodig zijn.

N

ICT Onderhoud

Ook onderhoud plannen is een belangrijk onderdeel van ICT beheer. Werknemers die tijdens het werk meldingen krijgen van updates die uitgevoerd moeten worden, is niet meer van deze tijd en daarnaast hindert dit de productiviteit. Meldingen zorgen voor afleiding en kunnen medewerkers daarnaast veel tijd kosten. Maar besluit je dan om de update niet gelijk uit te voeren, dan kan dit serieuze gevolgen hebben. Kortom: dat moet beter kunnen, toch?

Daarom zorgt IT aanspreekpunt voor geautomatiseerd onderhoud. Dit betekent voor jouw bedrijf dat wekelijks alle updates worden ingepland en uitgevoerd buiten de werktijden.

i

ICT Backup beheer

Hoe staat het ervoor met jouw data wanneer een apparaat het begeeft of gestolen wordt? Staan jouw documenten ergens veilig opgeslagen? Wordt er dagelijks een backup gemaakt van je gegevens? Dit soort zaken regelen zijn essentieel voor elk bedrijf. Zonder backup kun je serieuze problemen verwachten.

Daarom is backup beheer een belangrijk onderdeel van ICT beheer. Diefstal, brand of defecte apparaten: wij zorgen ervoor dat je nooit meer data verliest. Wat er ook gebeurt.

ICT Beveiliging

Voor een bedrijf is weinig zo belangrijk als de beveiliging. Zonder zorgen doorwerken met een veilig gevoel. Dit klinkt als een gegeven, maar gaat zeker niet vanzelf. Ransomware en phishing worden steeds grotere problemen voor bedrijven en je niet op de juiste manier hier tegen beveiligen kan grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

IT aanspreekpunt elke werkplek van meerdere lagen beveiliging, zoals een malware- en virusscanner en een DNS filter. Zo wordt je bedrijf en je medewerkers, goed beschermd tegen eventuele aanvallen.

Alle ICT diensten onder één dak

Steeds vaker krijgen wij de vraag om ICT beheer te regelen voor bedrijven zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Als ICT specialist begrijpen wij goed dat elk bedrijf anders is en zijn eigen unieke wensen heeft. Hier houden wij altijd rekening mee en proberen altijd het beheer in te richten naar wens van onze klanten. Daarnaast mogen de klanten van IT aanspreekpunt altijd support van ons verwachten en denken wij graag met klanten mee om ICT beheer maximaal te benutten.

Voordelen ICT beheer uitbesteden

Al jouw ICT zaken onder één dak

Het is fijn als je voor al je IT zaken bij dezelfde partner terecht kan. Ga je ICT beheer uitbesteden dan betekent dit niet alleen dat je financieel voordeliger uit bent maar ook dat je het jezelf en je bedrijf makkelijker maakt. Of je nou begeleiding of hulp nodig hebt, extra apparaten wilt laten inrichten of support nodig hebt, je kan altijd bij IT aanspreekpunt terecht voor al je ICT zaken en vragen. 

Verhoging van de productiviteit

Wanneer je ICT beheer uitbesteed worden een aantal processen volledig geautomatiseerd. Denk hierbij aan updates, beveiliging, monitoring van onregelmatigheden die eventueel voor problemen zouden kunnen gaan zorgen en meer. Deze zaken zoals updates worden zoveel mogelijk buiten werktijden om uitgevoerd zodat er geen onderbrekingen plaatsvinden voor werknemers van jouw bedrijf. Dit verhoogt productiviteit. 

Altijd beschikken over de laatste technieken

Bij IT aanspreekpunt werken wij altijd met de laatste technieken. Dat is voor ons prettig, maar ook zeker voor onze klanten. De technologie staat immers nooit stil en werken met de laatste technieken betekent ook dat je optimaal bent beveiligd. IT aanspreekpunt is o.a. partner van Microsoft. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare ICT specialist die gebruik maakt van de meest veilige en up-to-date producten.

Financieel voordelig

Neem je een IT manager aan dan ben je per jaar in de meeste gevallen veel geld kwijt aan loon. Maar dan ben je er nog niet. Denk ook aan recruiting, bonussen en cursussen om de kennis op pijl te houden. Het alternatief is logisch: een extern ICT bedrijf inschakelen die jouw ICT beheer regelt. Niet betalen voor cursussen en bonussen, maar wel altijd beschikking hebben over de expertise en support.

ICT beheer in Twente

Kies voor een ICT beheerder in jouw omgeving. Zo zorg je voor korte lijnen en kunnen eventuele problemen in de toekomst snel worden opgelost doordat onze specialisten snel op locatie aanwezig kunnen zijn. IT aanspreekpunt regelt ICT beheer in Enschede en omstreken. Wij hechten veel waarde aan het snel kunnen oplossen van calamiteiten en willen dus, indien dit nodig blijkt te zijn, snel ter plaatse kunnen zijn. Wij leveren bij voorkeur ICT beheer in Twente maar in overleg is veel mogelijk en uiteraard zijn bepaalde zaken ook op afstand te regelen. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden van ICT beheer voor jouw bedrijf. 

Liever complete ICT ontzorging?

IT aanspreekpunt kan ook jouw complete ICT ontzorgen zodat jij je kunt focussen op zaken die er voor jou toe doen.

ICT beheer voor al jouw IT zaken

Heeft u vragen? Stel ze gerust, wij helpen u graag verder.