Voor ondernemers

ICT beheer uitbesteden

Ruben: Uw ICT Specialist

ICT beheer aanvragen

reCAPTCHA is required.

ICT beheer en onderhoud van A tot Z

Als ondernemer wil je al je tijd steken in het daadwerkelijk ondernemen. Maar wanneer jouw bedrijf daardoor groeit, moet de ICT wel meegroeien en kun je beter ICT beheer uitbesteden. IT aanspreekpunt helpt jouw bedrijf graag verder door ICT beheer en onderhoud als dienst te bieden. Van monitoring en geautomatiseerd onderhoud tot backups beheer en beveiliging en inrichting van bijvoorbeeld Microsoft Office 365. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

ICT Monitoring

Wij monitoren pro-actief werkplekken en netwerken zodat wij potentiële problemen voor kunnen zijn. Zonder dat medewerkers hier hinder van ondervinden.

ICT Onderhoud

Wij richten geautomatiseerd onderhoud en beheer in waardoor wekelijks updates worden ingepland en uitgevoerd buiten de werktijden. Zo worden werknemers niet langer afgeleid met update meldingen.

~

ICT Beveiliging

Elke werkplek wordt voorzien van meerdere lagen beveiliging, zoals een malware- en virusscanner en een DNS filter. Zo wordt je bedrijf goed beschermd tegen eventuele aanvallen.

Alle ICT diensten onder één dak

Steeds vaker krijgen wij de vraag om ICT beheer en onderhoud te regelen voor bedrijven zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Zij laten het ICT beheer uitbesteden. Als ICT specialist begrijpen wij goed dat elk bedrijf anders is en zijn eigen unieke wensen heeft. Hier houden wij altijd rekening mee en proberen altijd het beheer in te richten naar wens van onze klanten. Daarnaast mogen de klanten van IT aanspreekpunt altijd support van ons verwachten en denken wij graag met klanten mee om ICT beheer en onderhoud maximaal te benutten.

 

ICT beheer uitbesteden:

 • Monitoring van werkplekken en netwerk
 • Continue beveiliging werkplek en netwerk
 • Onderhoud van hard- en software
 • Geautomatiseerde back-ups
 • Ondersteuning en support
 • Advies
ICT beheer uitbesteden aan een ICT expert?
Samen bekijken we je werkprocessen en bespreken de mogelijkheden.

De voordelen van ICT beheer uitbesteden

De vraag naar een goed geregelde ICT omgeving blijft groeien. Bedrijven besteden o.a. om deze reden hun ICT beheer en onderhoud uit aan een expert. Denk aan het beheren van online werkplekken, de verschillende devices die toegang hebben tot bedrijfssystemen en telefonie in de Cloud. Deze omgeving, in alle lagen van jouw organisatie, veilig en betrouwbaar houden is echt een must voor bedrijfscontinuïteit.

ICT monitoring

Een belangrijk onderdeel van ICT Beheer is het monitoren. Het is voor ons belangrijk dat jij zonder zorgen kan werken. Daarom monitoren wij proactief je werkplekken en netwerken zodat wij potentiële problemen voor kunnen zijn. Zonder dat jij of je medewerkers hier verder hinder van ondervinden. Hier gaat veel tijd inzitten en daarom raden wij je aan om je ICT beheer uitbesteden, te overwegen. 

Op afstand controleren wij regelmatig of alle systemen nog goed functioneren en of er onregelmatigheden te detecteren zijn. Is dit het geval dan kunnen wij deze op afstand verhelpen en brengen wij jou na afloop op de hoogte, mocht dit nodig zijn.

ICT onderhoud

Ook onderhoud plannen is een belangrijk onderdeel van ICT beheer. Werknemers die tijdens het werk meldingen krijgen van updates die uitgevoerd moeten worden, is niet meer van deze tijd en daarnaast hindert dit de productiviteit. Meldingen zorgen voor afleiding en kunnen medewerkers daarnaast veel tijd kosten. Maar besluit je dan om de update niet gelijk uit te voeren, dan kan dit serieuze gevolgen hebben. Kortom: dat moet beter kunnen, toch?

Daarom zorgt IT aanspreekpunt voor geautomatiseerd onderhoud en beheer. Dit betekent voor jouw bedrijf dat wekelijks alle updates worden ingepland en uitgevoerd buiten de werktijden.

ICT beveiliging

Voor een bedrijf is weinig zo belangrijk als de beveiliging. Zonder zorgen doorwerken met een veilig gevoel. Ransomware en phishing worden steeds grotere problemen voor bedrijven en je niet op de juiste manier hier tegen beveiligen kan grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Laat je ICT beheer uitbesteden dan zorgen wij ook voor een uitstekende beveiliging.

IT aanspreekpunt voorziet elke werkplek van meerdere lagen beveiliging, zoals een malware- en virusscanner en een DNS filter. Zo wordt je bedrijf en je medewerkers, goed beschermd tegen eventuele aanvallen.

ICT backup beheer

Hoe staat het ervoor met jouw data wanneer een apparaat het begeeft of gestolen wordt? Staan jouw documenten ergens veilig opgeslagen? Wordt er dagelijks een backup gemaakt van je gegevens? Dit soort zaken regelen zijn essentieel voor elk bedrijf. Zonder backup kun je serieuze problemen verwachten.

Daarom is backup beheer een belangrijk onderdeel van ICT beheer. Wanneer je kiest voor ICT beheer uitbesteden dan ben je verzekert van een goede backup. Diefstal, brand of defecte apparaten: wij zorgen ervoor dat je nooit meer data verliest. Wat er ook gebeurt.

Gemakkelijk processen beheren

Document- en procesmanagement

Met de Microsoft 365 applicaties zoals SharePoint, beheer je gemakkelijk documenten en andere informatiebronnen. Alle systemen waarin deze documenten worden opgeslagen en verwerkt, kunnen samenwerken met verschillende HRM-, ERP-, en CRM systemen.

Uitstekende beveiliging van intranet

Encryptie en multi-verificatie

Uitstekende beveiliging gegarandeerd, dankzij de vele maatregelen die Microsoft treft om SharePoint te beveiligen. Waaronder BitLocker encryptie en beveiligt dataverkeer met SSL via HTTP. Daarnaast is multi-verificatie gemakkelijk in te stellen voor één, meerdere of alle gebruikers.

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Efficiënt samenwerken met SharePoint.
Wij helpen je hier graag bij! Van inrichting tot ondersteuning.

Laat je ook ontzorgen op ICT gebied

IT aanspreekpunt helpt ondernemers bij:

 • Inrichting van processen
 • Inrichten van netwerken
 • Instellen van Office apps
 • Ondersteuning configuratie
 • Updates doorvoeren
 • Beveiliging inrichten
 • Onderhoud apparatuur
 • Monitoring
 • Onbeperkt support

ICT beheer en onderhoud in Twente

Kies voor een ICT beheerder in jouw omgeving. Zo zorg je voor korte lijnen en kunnen eventuele problemen in de toekomst snel worden opgelost doordat onze specialisten snel op locatie aanwezig kunnen zijn. IT aanspreekpunt regelt ICT beheer en onderhoud in Enschede en omstreken. Wij hechten veel waarde aan het snel kunnen oplossen van calamiteiten en willen dus, indien dit nodig blijkt te zijn, snel ter plaatse kunnen zijn. Wij leveren ICT beheer in Twente en daar buiten. Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.