Kötter Wonen

IT aanspreekpunt levert ’totale ICT ontzorging’ voor alle werkplekken bij Kötter Wonen.

Kötter Wonen

Voorheen regelde Bas Kötter, eigenaar van Kötter wonen, de IT zaken binnen het bedrijf zelf. Zonder een achtergrond in IT betekende dit voor hem dat hij veel tijd kwijt was aan het oplossen van problemen die door een externe partij snel opgelost waren geweest. Om deze reden werd er eind 2019 gezocht naar een extern IT bedrijf. Via het zakelijke netwerk van Bas werd hem IT aanspreekpunt aangeraden.

kotter wonen logoBedrijfsprofiel

Kötter wonen is een meubel woonwinkel van 3000m2 in Oldenzaal met een grote interieur collectie meubels, woonaccessoires en verlichting. Kötter wonen is een familiebedrijf dat bekend staat om hun persoonlijke service en uitgebreide maatwerk opties. Logischerwijs zochten zij hetzelfde in hun IT partner.

ICT werkzaamheden

Kötter Wonen neemt o.a. het ‘Totale ICT ontzorging’ pakket af voor alle werkplekken en randapparatuur op de zaak. Hierbij worden werkplekken en randapparatuur onderhouden, toegevoegd en vervangen wanneer nodig.
Daarnaast is het netwerk aanzienlijk verbeterd.

Bas Kötter

“Wij kregen advies over het netwerk en de aanbeveling om over te stappen naar Office 365. We hadden allerlei losse pakketten. Nu we vanuit het complete Office 365 pakket werken, is de efficiëntie op de werkvloer omhoog gegaan.”  – Bas Kötter

Voorheen had Kötter Wonen verschillende pakketten waaronder Dropbox, Gmail en losse Officeprogramma’s. Hiervoor heeft IT aanspreekpunt een compleet pakket van Office365 aangeboden en ingericht op de werkplekken waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

Kötter wonen over IT aanspreekpunt

Bas Kötter: “Wij ervaren de samenwerking met IT aanspreekpunt als zeer prettig. Ruben en Martin hebben veel kennis in huis, zijn altijd bereikbaar en lossen problemen snel op. Onlangs hebben wij nieuwe apparatuur besteld, waaronder een PC die gekoppeld werd aan de kassa en een laptop met SketchUp zodat er op de zaak 3D tekeningen gemaakt kunnen worden. Beide apparaten zijn vlot en correct geïnstalleerd en ingericht. Door de hulp die IT aanspreekpunt biedt kunnen wij onze tijd steken in zaken die er voor ons toe doen.”