Custom Solution

IT aanspreekpunt levert ’totale ICT ontzorging’ aan Custom Solution.

Custom Solution

Youssef Zinad, eigenaar van Custom Solution zocht in 2018 een specialist die zijn bedrijf op gebied van ICT kon ontzorgen. IT aanspreekpunt werd door een kennis in zijn netwerk aangeraden. Kort hierop volgde een kennismakingsgesprek waaruit al snel bleek dat IT aanspreekpunt de juiste partner was, dankzij de passende oplossingen die zij Youssef boden.

Bedrijfsprofiel

Custom Solution is een netwerkorganisatie van business-specialisten. Alle adviseurs zijn expert op gebied van ondernemerschap. Denk hierbij o.a. aan expertise op gebied van financiering, risicomanagement, verzekeren, marketing/branding, ICT en websites.

Custom Solution

ICT werkzaamheden

Custom Solution neemt het ‘Totale ICT ontzorging’ pakket af voor alle werkplekken en randapparatuur op de zaak. Hierbij worden werkplekken en randapparatuur gemonitord, beheerd, beveiligd en onderhouden. Indien nodig worden apparaten toegevoegd en/of vervangen. Binnen dit pakket van totale ICT ontzorging wordt ook Microsoft 365 afgenomen om de efficiëntie en samenwerking binnen het bedrijf te optimaliseren.  Daarnaast host IT aanspreekpunt een cloud server voor de online cursussen die zij bieden.

“Al onze apparatuur zoals de laptops en printer worden door IT aanspreekpunt onderhouden. Ook nu ze zijn gegroeid en er nieuwe mensen bij zijn gekomen blijft de kwaliteit prima en worden eventuele problemen met apparatuur snel opgelost. Ze zijn goed bereikbaar en ik word altijd keurig te woord gestaan.”  – Youssef Zinad

youssef-600x600Custom Solution over IT aanspreekpunt

Youssef Zinad: “Ik vind IT aanspreekpunt flexibel, probleemoplossend en mensgericht. Ze verdiepen zich volledig in een organisatie. Hoe de werkprocessen binnen een bedrijf verlopen en hoe zij hierop het beste de ICT kunnen aansluiten. Ze zijn flexibel in wat ze bieden en denken echt met je mee. Wanneer wij klanten hebben die op zoek zijn naar een ICT partner, geven wij altijd IT aanspreekpunt door als mogelijke partner. Voornamelijk omdat zij zowel kleinere als grotere bedrijven goed kunnen begeleiden en ondersteunen. Zelf zitten wij ook regelmatig bij elkaar om te sparren over hoe we het beste om kunnen gaan met bepaalde ICT situaties en eventuele problemen kunnen oplossen. Ik ervaar de samenwerking met Ruben en Martin dan ook als zeer prettig.”