“IT Aanspreekpunt is zeer praktisch en persoonlijk”

– Joost Baak: Directeur, Borger & Burghouts

Ruben Talman
Totale ICT ontzorging voor 34 werkplekken ingericht.

– Ruben Talman: IT Specialist, IT Aanspreekpunt

Case: Borger & Burghouts

Bij Borger & Burghouts staan o.a. betrouwbaarheid en betrokkenheid hoog in het vaandel. Hetzelfde werd van een ICT partner verwacht toen B&B op zoek ging naar een nieuwe samenwerking. IT aanspreekpunt kwam in beeld en verzorgt sindsdien voor het bedrijf de gehele ICT. Van het inrichting en beveiligen, tot beheer van de server en de 34 werkplekken en randapparatuur.

Daarnaast ondersteunde IT aanspreekpunt het bedrijf in september 2019 tijdens de verhuizing van de kantoren in Enschede en Leeuwarden naar Deventer. “Hierbij werd o.a. geadviseerd, abonnementen opgezegd en op de nieuwe locatie weer aangevraagd voor B&B. Ook werd er in Deventer op locatie geholpen. Denk hierbij o.a. aan kabels trekken en het inrichten van de wifi, server en apparatuur.” Aldus Joost Baak, directeur van Borger & Burghouts.

Bedrijfsprofiel

Borger & Burghouts (B&B) is specialist op het gebied van compliance management op de werkterreinen Milieu, Arbeidsomstandigheden en Veiligheid. Bij Borger & Burghouts staan de 5 gouden B’s centraal. Betrouwbaar, betrokken, benaderbaar, behoorlijk en bourgondisch. Logischerwijs verwachten zij dit ook in hun samenwerkingen met andere partners. Zo viel de keus voor een nieuwe ICT partner op IT aanspreekpunt.

ICT werkzaamheden

Borger en Burghouts entree 2B&B neemt ‘Totale ICT ontzorging’ af bij IT aanspreekpunt voor alle 34 werkplekken. Dit houdt o.a. inrichting van Microsoft 365 in. Maar ook support, onderhoud, monitoring en beveiliging van de werkplekken en randapparatuur. Hierbij is maandelijks op- en afschalen van werkplekken (en dus abonnementen) ook mogelijk. Daarnaast verzorgt IT aanspreekpunt ook voor de andere bedrijven van de B&B groep (Insights Zorg, Insights Improves en RDMG) totale ICT ontzorging.

Joost Baak over de samenwerking met Ruben en Martin: “IT aanspreekpunt maakt gebruik van een ticketsysteem bij de aanvraag van support. Dit werkt zeer prettig. Echter, als er spoed is kunnen wij ze ook snel rechtstreeks benaderen en worden zaken gelijk opgepakt. Die bereidheid om vlot te schakelen en helpen maakt het prettig samenwerken. De ondersteuning vanuit IT aanspreekpunt is zeer praktisch en sluit goed aan bij onze onderneming.”

Borger & Burghouts over IT aanspreekpunt

“IT-aanspreekpunt is zeer praktisch, amicaal en persoonlijk in de aanpak en dankzij de korte lijnen is er altijd duidelijke communicatie. Ze zijn professioneel in kennis en kunnen en hun bereidheid om te helpen is uitzonderlijk. Een partij die voor ons bedrijf alles kan leveren wat wij nodig hebben en ook met ons meekijkt naar mogelijkheden en verbeteringen.” Aldus Joost Baak.