360SportsIntelligence

IT aanspreekpunt levert ’totale ICT ontzorging’ voor alle werkplekken bij 360SportsIntelligence.

360SportsIntelligence

Frank Maathuis had als eigenaar van 360SportsIntelligence al meerdere jaren ervaring met IT aanspreekpunt als ICT partner binnen zijn andere onderneming: Ingenion. Hierdoor was de keus voor IT aanspreekpunt snel gemaakt. Voor beide bedrijven ontzorgt IT aanspreekpunt de ICT. Voor 360SportsIntelligence leveren zij daarnaast gemiddeld 45 servers per jaar voor opslag van sportbeelden bij sportverenigingen.

360SportsIntelligence360SportsIntelligence

Bij 360SportsIntelligence werkt een enthousiast team van specialisten en sportliefhebbers die videoanalyse toegankelijk willen maken voor iedereen. Hetzelfde zochten zij ook in een ICT partner: expertise en enthousiasme voor hun vak. Een bedrijf dat beschikt over de juiste kennis om ze te ondersteunen, snel bereikbaar is en de ICT taken met plezier uitvoert. Zo kwam IT aanspreekpunt in beeld. Sinds 2016 ontzorgt IT aanspreekpunt de ICT voor 360SportsIntelligence en leveren zij daarnaast ook alle servers.

Bedrijfsprofiel

360SportsIntelligence biedt sportclubs de mogelijkheid om wedstrijden op te nemen met behulp van vaste full HD camera’s. Zo kunnen wedstrijden niet alleen geanalyseerd worden ter verbetering van prestaties, maar ook afgespeeld worden in bijvoorbeeld de kantine of online. De opslag hiervan gebeurt op servers die geleverd worden door IT aanspreekpunt.

Frank Maathuis

ICT werkzaamheden

De samenwerking begon dankzij de reeds bestaande werkzaamheden die IT aanspreekpunt al uitvoerde voor Ingenion, een ander bedrijf van Frank Maathuis.

“IT aanspreekpunt heeft bij ons de inrichting verzorgd van Microsoft 360, destijds nog Office 360. Daarnaast beheren zij alle werkplekken. Als er extra werkplekken nodig zijn of er zijn problemen met hardware of software, dan lossen zij dit voor ons op. Dit doen zij door nieuwe werkplekken op te zetten, eventuele problemen op te lossen en waar nodig, apparaten te vervangen. Ook hebben ze voor ons in korte tijd 40 servers geassembleerd

360SportsIntelligence over IT aanspreekpunt

Frank Maathuis: “Ik zou IT aanspreekpunt zeker aanraden. Ik vind het belangrijk dat een ICT partner ervoor zorgt dat alles naar behoren werkt en wij er geen omkijken naar hebben en onze tijd kunnen besteden aan de zaken die er voor ons bedrijf het meest toe doen. IT aanspreekpunt helpt hier duidelijk in. Daarnaast zijn ze altijd goed bereikbaar en hebben ze de juiste kennis in huis. Zeker m.b.t. de inrichting en het beheer van cloud diensten zoals Microsoft 365 biedt IT aanspreekpunt een zeer waardevolle toevoeging.”