Voor MKB en ZZP : Met Office 365 werk je overal en altijd

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

Office365 voor MKB én ZZP

Ben je veel onderweg, als ZZP’er of omdat je een verkoopfunctie hebt? Dan zoek je flexibiliteit, veiligheid en “altijd alles bij de hand”. Je gebruikt de meest gangbare programma’s, hebt niet altijd zicht op de veiligheid van de beschikbare Wifi en wilt je documenten veilig kunnen gebruiken. Nieuwe collega er bij? Laptop in het water gevallen of gestolen? Jij kunt gewoon doorwerken omdat alles in de cloud staat en toegang centraal geregeld kan worden. Een extra gebruiker kan binnen een paar uur online zijn met alle voor hem benodigde programma’s en toegangen. Inclusief een extra e-mailadres. Met Office 365 werk je overal en altijd.

Office365 maakt het leven van een MBK en ZZP’er gemakkelijker. Applicaties zoals Word, Sharepoint, Onedrive en Teams zijn er voor gemaakt om uw werkzaamheden te verbeteren. Alle applicaties van Office365 zijn toegankelijk vanuit de cloud. Daardoor kan u als ZZP’er of MKB’er gemakkelijk bij uw bestanden. Overigs scheelt dit enorm veel papierwerk.

Als MKB’er is Office365 ideaal omdat hiermee de onderlinge samenwerking wordt bevorderd. Uw medewerkers kunnen gemakkelijk samenwerken in dezelfde bestanden. Tegelijkertijd. Ook kunnen ze onderling afspraken inplannen of met elkaar praten via Microsoft Teams.
Als ZZP’er hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw documenten verloren raken. Bestanden delen met uw klant? Voeg hem toe en hij kan gemakkelijk mee kijken.

Office365 is toegankelijk vanuit de cloud. Om te zorgen dat uw Office365 veilig is, heeft microsoft de Azure score in het leven geroepen. Deze score weergeeft hoe veilig u uw office365 heeft ingericht en geeft waar nodig advies om het te verbeteren. Verder leest u hier de tips van IT Aanspreekpunt om uw werkomgeving veiliger te maken.

Kortom, Office365 is zeer geschikt voor zowel MKB als ZZP. Meer weten over office365? Lees meer op onze Office365 pagina

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.