Efficiënter, beter én veiliger samenwerken met Office365

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

Meer in teamverband

Samenwerken gebeurd meestal in teams: Ten opzichte van vijf jaar geleden is dat nu al 2x zo vaak. Deze teams hebben elke keer een andere samenstelling, onafhankelijk van de locatie van de personen/deelnemers. Hierdoor kan de juiste kennis binnen de organisatie en eventueel zelfs van buiten de organisatie kan worden toegevoegd. Microsoft Office365 helpt bij het organiseren van deze informatiestromen binnen de teams. Office 365 helpt bij de onderlinge communicatie tot en met het delen van documenten in de meest recente versie. Hierdoor ondersteund techniek de samenwerking wat voor de deelnemers tot rust en overzicht leidt en voor de organisatie tot tijdbesparing en meer efficiënte teams.

Efficiënt in Office365 samenwerken

Bekende tools voor samenwerken zijn: E-mail, online bestanden bewerken en delen, chat en video-conferencing. In de huidige situatie zie je vaak dat teamleden elk hun eigen keuzes maken wat de keuze van tools betreft. Dit levert verwarring en bedrijfsrisico’s op. De IT-afdeling verliest immers zijn grip. Door de tools te bundelen is er weer grip en ontstaat er overzicht: ondanks de persoonlijke voorkeuren van een ieder. Via Office365 kun je met je team alles delen, dus via welke tool je ook communiceert, je hebt altijd alles bij elkaar.

We zijn inmiddels gewend geraakt aan programma’s zoals Skype, Outlook en SharePoint. Middels Office 365 kun je het geheel zo organiseren dat je informatie bundelt per team en eventueel zelfs meerdere teams. Meer weten over Office365. Vraag het ons!

Installeer uw office365

Office 365 is gemakkelijk te installeren. Eerst zul je Office365 moeten aanschaffen, waarna je een productcode ontvangt. Hierin kan IT Aanspreekpunt jou helpen! Vervolgens maak je een nieuw account aan op deze website. Wanneer je al een account hebt, kan je gewoon inloggen. Voer de ontvangen productcode in. Wanneer deze geverifieerd is, kan office 365 worden geïnstalleerd en kan u aan de slag. Eenmaal geïnstalleerd, zal het altijd blijven werken.

Benieuwd naar wat Office365 kan betekenen voor jouw organisatie? Aarzel niet en vraag het ons. Of lees meer op deze pagina

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.