Vanuit huis werken met Microsoft Teams

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

Vanwege COVID-19 werken steeds meer mensen vanuit huis. Dit is voor veel bedrijven een grote aanpassing op de normale gang van zaken. Ondernemers zien nu meer dan ooit de meerwaarde van thuiswerkplekken inrichten. Zo kun je vanuit huis werken met Microsoft Teams en met je collega’s vergaderen en bestanden live bewerken dankzij Microsoft 365, maar ook e-mailen en bellen kan vanuit huis.

Vanuit huis werken met Microsoft Teams

Via Microsoft Teams, onderdeel van Microsoft 365, kun je als bedrijf vanuit huis net zo productief werken als op kantoor. Zo kun je o.a. online (video)bellen en vergaderen, chatten met collega’s, snel bestanden delen met je team en taken toewijzen en inplannen.

Volledig geïntegreerd in Microsoft365

Het is goed om te weten dat Microsoft Teams volledig is geïntegreerd in Microsoft365. Dit betekent voor jouw organisatie dat het samen werken aan en delen van bestanden soepel gaat. Niet langer constant bestanden heen en weer mailen. Dankzij een handige interne zoekfunctie kun je deze bestanden ook weer gemakkelijk terughalen wanneer je deze snel nodig hebt. Met de integratie van Outlook kun je gemakkelijk afspraken en taken inplannen en deze in je eigen agenda in Outlook terugzien.

vanuit huis werken met Microsoft Teams

Jouw team in Microsoft Teams

Vanuit huis werken met Microsoft Teams betekent dichterbij je team staan en snel op de hoogte zijn van alle actuele zaken en gesprekken die spelen binnen jouw team. Wanneer je inlogt en op je teamnaam klinkt, krijg je een overzicht te zien van de gesprekken die binnen jouw team hebben plaatsgevonden. Daarnaast zie je wanneer je naar ‘bestanden’ gaat, een overzicht van gedeelde bestanden en mappen binnen jouw team. Vanuit hier kan je gemakkelijk deze openen en bewerken. Zo kun je als team dus kort bespreken wat er moet gebeuren en vervolgens met deze bestanden aan de slag. Zo ben je als team ook vanuit huis efficiënt en productief!

Thuiswerkplekken inrichten voor jouw organisatie?

Wil jij jouw team ook graag zo efficiënt en veilig mogelijk laten werken vanuit huis? IT aanspreekpunt richt thuiswerkplekken voor bedrijven in. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.