Maak van je e-mailhandtekening een salestool

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

We communiceren steeds meer per e-mail, zowel zakelijk als privé. Met Outlook in Office 365 is het heel eenvoudig om van je e-mailhandtekening een salestool te maken!

Bedenk je maar eens hoe vaak je zelf een handtekening onder een mailbericht gebruikt om de gegevens van de schrijver in kwestie te achterhalen: adresgegevens, telefoonnummer, website, social media-accounts.

Maak campagnes met de mailhandtekening

Door de e-mailhandtekeningen van medewerkers centraal te regelen, kun je heel gemakkelijk (tijdelijke) campagnes opzetten. Stel dat je een nieuwe actie of een nieuw product of dienst hebt, dan kun je dat aankondigen door een melding toe te voegen aan de mailhandtekeningen van je collega’s.

En dat kan ook met relevante nieuwsberichten over je bedrijf of organisatie!

Koppel statistieken aan de handtekening

Het is zelfs mogelijk om statistieken te verzamelen over het gebruik van de handtekening. Zo kun je meteen bekijken welke campagne, welke melding of informatie effectief zijn.

Wij helpen je uiteraard graag met het inrichten van deze extra marketingmogelijkheid voor jouw mailprogramma! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.