Een uitstekende bedrijfscontinuïteit met IT aanspreekpunt

Ruben: Uw Microsoft 365
Teamwork specialist

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

ICT is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Iedere onderneming is afhankelijk geworden van de werking van hun systemen en de bijbehorende software. Door dit belang neemt de vraag naar een lokale, meedenkende en betrokken ICT partner toe. IT aanspreekpunt is zo’n partner, die met haar relevante kennis en ervaring jouw bedrijfscontinuïteit weet te waarborgen in de gehele keten van je organisatie. 

Afhankelijk van ICT
Alles moet het altijd en overal doen, up-to-date zijn en nog veilig ook. Moet je nagaan wat een grote rol ICT speelt voor ondernemers. Ook medewerkers zijn afhankelijk van ICT. Zij moeten hun systemen thuis, onderweg en op het werk veilig en draaiende houden. Lukt dit niet, dan is de schade niet te overzien. Maar waar te beginnen? 

Gelukkig kan het op de juiste manier inrichten en het inzetten van de verschillende ICT diensten en producten de continuïteit van jouw bedrijf waarborgen. Je moet immers niet denken aan een virusaanval, DDoS-aanval en spam. Of aan slimme hackers die op verschillende manieren je systemen binnendringen op zoek naar gevoelige bestanden en informatie. Met als gevolg dat je niet kunt verder werken zonder je computer en/of benodigde bestanden. Dit kan dagen en in sommige gevallen zelfs weken duren en dat staat jouw bedrijfscontinuïteit dus flink in de weg. 

Totale ICT ontzorging
Wij ondersteunen onze klanten bij het kiezen, inrichten, ontzorgen en beveiligen van relevante en innovatieve mogelijkheden en spelen snel in op marktveranderingen. Zo kan jouw onderneming alle werkzaamheden op een zo productief mogelijke manier blijven uitvoeren. 

Een goede bedrijfscontinuïteitIT aanspreekpunt levert diverse IT diensten en producten. Wij zorgen hiermee voor een totale ICT ontzorging. Denk aan het inrichten van een stabiel wireless netwerk (WiFi-netwerk), een automatische e-mail handtekening en een Office 365 omgeving met Microsoft Teams, Microsoft OneDrive en Microsoft SharePoint. Ook kunnen wij zorgen voor automatische en complete back-ups om verlies van data te voorkomen. Vergeet de beveiliging van alle computer devices binnen jouw organisatie niet. Zijn deze wel goed beveiligd tegen bedreigingen? 

Middels onderhoud en monitoring zorgt IT aanspreekpunt ervoor dat elke werkomgeving, in alle lagen van jouw organisatie, veilig, betrouwbaar en werkbaar blijven. Wij denken met onze klanten mee en bieden middels onze helpdesk ondersteuning bij al jouw vraagstukken over geleverde software en met problemen die zich voordoen zodat je nooit het gevoel hebt alleen voor deze complexe materie te staan.  

IT aanspreekpunt ontzorgt jouw organisatie
Wij zorgen er met onze kennis en ervaring op het gebied van ICT voor dat effectief en veilig samenwerken vanzelfsprekend is. Toch snappen wij dat de complexiteit van ICT bij veel ondernemers voor veel onzekerheid kan zorgen. Wij beseffen ons ook dat binnen jouw organisatie wellicht niet de juiste kennis aanwezig is en dat ICT beheer niet tot de kerntaken van jouw organisatie behoort. Wij willen deze grote verantwoordelijkheid dan ook graag uit handen nemen en bespreken graag alle mogelijkheden. Het volledig ontzorgen van ICT, zodat jouw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd wordt, is onze hoogste prioriteit.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.