Voor ondernemers

SharePoint inrichten

Inrichten SharePoint | Beveiliging en updates | Support

~

Volledige beveiliging

Wij stellen de beveiliging van SharePoint voor je in. Zo deel je informatie en documenten veilig, snel en betrouwbaar. Zowel binnen verschillende interne teams als buiten het bedrijf, via het intranet van je organisatie. Overal en vanaf elk apparaat veilig toegang tot je data en documenten.

Werkproces optimaliseren

Wij helpen je om je bedrijfsprocessen te transformeren. Mits juist ingericht verbeter je namelijk met SharePoint het digitaal gebruiksgemak, de samenwerking en documentmanagement. Bovendien profiteer je van de veiligheids- en integratiemogelijkheden van het Microsoft 365 landschap.

SharePoint support

Gebruik je al Microsoft SharePoint als je samenwerkingsplatform en ben je op zoek naar een SharePoint expert die je verder kan helpen bij problemen en uitbreidingen? Wij bieden snelle en professionele SharePoint support bij zowel SharePoint en Microsoft 365 gerelateerde problemen.

Ruben: Uw ICT Specialist

Neem contact op

SharePoint aanvragen

reCAPTCHA is required.

Microsoft SharePoint

Maximaliseer de efficiëntie van je werkprocessen met behulp van SharePoint
Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen met behulp van Microsoft SharePoint om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Microsoft SharePoint: Inrichting en ondersteuning

Microsoft SharePoint is een centraal beveiligd platform dat je kunt gebruiken als een veilige locatie voor het opslaan, ordenen, delen en openen van informatie. Mits goed ingericht, kan elk projectteam, afdeling en divisie effectief werken, dankzij de dynamische en productieve teamsites. Je deelt moeiteloos bestanden, gegevens, nieuws en bronnen met elkaar. Dit kan vanaf elk apparaat met een webbrowser. Pas je teamsite aan om het werk van je team te stroomlijnen en om probleemloos en veilig samen te werken met teamleden binnen en buiten jouw organisatie.

Zoek je hulp bij de inrichting van SharePoint? Vraag onze SharePoint helpdesk gerust om advies. Heb je geen hulp nodig bij het inrichten maar juist problemen met SharePoint? Ook dan staat IT aanspreekpunt graag voor je klaar. Wij helpen je snel en deskundig.

 

IT aanspreekpunt helpt ondernemers!

  • Inrichting van SharePoint
  • Ondersteuning configuratie
  • Beveiliging inrichten
  • Updates doorvoeren
  • SharePoint helpdesk
Een SharePoint omgeving nodig voor jouw bedrijf?
Samen bekijken we je werkprocessen en bespreken de mogelijkheden.

Efficiënter en veiliger werken met SharePoint

Met Sharepoint kun je gemakkelijk en efficient door ‘in-the-cloud’ gesprekken bladeren, updates van activiteiten bekijken en je persoonlijke online bibliotheek inzien.

Werken in de cloud heeft als bijkomend voordeel dat Microsoft SharePoint-toepassingen niet alleen op een laptop of desktop, maar ook op een tablet en smartphone te bekijken en bewerken zijn. Zo maximaliseer je de productiviteit en effectiviteit van je medewerkers en haalt het maximale uit de software.

Automatische back-ups van documenten

Versiebeheer

SharePoint slaat automatisch de laatste vijfhonderd versies van documenten op. Wordt er per ongeluk verkeerde data toegevoegd of verwijderd binnen bestanden dan ga je moeiteloos terug naar een oudere versie, zonder handmatig oudere versies op te hoeven slaan.

Beheren van externe gebruikers

Gemakkelijk managen van toegang

Teamleden kunnen met behulp van hun Microsoft account o.a. mappen, sites en documenten delen met externe gebruikers. Ook is het mogelijk om Guest Links te genereren, hiermee worden lees- of bewerk rechten gegeven zonder dat inloggen nodig is.

Altijd de meest recente SharePoint versie

Altijd up-to-date

Nu SharePoint in de cloud draait is er een continue release van nieuwe versies, verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Zo werkt je team dus altijd met de meest recente versie van SharePoint die de nieuwste ontwikkelingen bevat, zonder extra installatie of kosten.

Overal toegang tot documenten

Werken in de cloud

Met SharePoint Online als onderdeel van Microsoft365 ben je niet langer gebonden aan een apparaat of netwerk. Dit maakt het voor bedrijven met thuiswerkers gemakkelijk om iedereen vanaf elke locatie en ieder apparaat overal bij te betrekken.

Gemakkelijk processen beheren

Document- en procesmanagement

Met Microsoft SharePoint beheer je gemakkelijk documenten en andere informatiebronnen. Alle systemen waarin deze documenten worden opgeslagen en verwerkt, kunnen samenwerken met verschillende HRM-, ERP-, en CRM systemen.

Uitstekende beveiliging van intranet

Encryptie en multi-verificatie

Uitstekende beveiliging gegarandeerd, dankzij de vele maatregelen die Microsoft treft om SharePoint te beveiligen. Waaronder BitLocker encryptie en beveiligt dataverkeer met SSL via HTTP. Daarnaast is multi-verificatie gemakkelijk in te stellen voor één, meerdere of alle gebruikers.

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

Efficiënt samenwerken met SharePoint.
Wij helpen je hier graag bij! Van inrichting tot ondersteuning.

Vrijblijvend advies
SharePoint

reCAPTCHA is required.