Online Opslag

Vanaf elk apparaat, toegang tot uw bestanden met Microsoft OneDrive

Altijd en overal toegang tot uw bestanden vanaf uw computer, tablet of smartphone met online opslag. OneDrive maakt het gemakkelijk door uw bestanden veilig op te slaan in de Cloud zodat u toegang heeft tot uw bestanden, waar en wanneer u maar wilt

Ruimtebesparing dankzij online opslag

OneDrive biedt een opslagcapaciteit van 1TB per gebruiker, dit is een flinke ruimtebesparing voor uw PC, laptop, smartphone of tablet. Dankzij een functie in OneDrive is het mogelijk om alleen de bestanden die u nodig heeft, te synchroniseren naar uw apparaat. Het voordeel hiervan is dat uw apparaat niet volloopt met oude bestanden waar u geen gebruik van maakt.

30-dagen bestandsbescherming

Heeft u per ongeluk een belangrijk document of bestand verwijderd van uw online opslag, dat achteraf toch bewaard had moeten blijven? OneDrive biedt de mogelijkheid om bestanden binnen 30 dagen na verwijdering weer te herstellen. Dit zorgt voor een stuk rust binnen uw bedrijf of organisatie, wetende dat bestanden kunnen worden teruggehaald.

Synchronisatie tussen OneDrive en SharePoint

Wanneer bestanden een extra beveiligingslaag nodig hebben kunt u ervoor kiezen om uw bestanden te synchroniseren met SharePoint. Binnen SharePoint kunt u rechten toewijzen aan bestanden en mappen en deze delen met andere gebruikers naar keuze. Het voordeel hiervan is dat u bepaalt wie er toegang heeft tot uw bestanden en documenten en u bepaalt wat er met deze bestanden en documenten mag gebeuren

Offline toegang tot uw bestanden

Online opslag is ontzettend handig, maar wat als je zonder internet komt te zitten? Een internettoegang is bijna niet meer ondenkbaar tegenwoordig. Toch kan het voorkomen dat u ergens aan het werk wil waar er geen internetverbinding beschikbaar is. Met OneDrive is het mogelijk om bestanden en folders offline beschikbaar te stellen zodat u ongestoord kan werken wanneer u geen actieve internetverbinding heeft.