Online Backup

Uw bedrijfsdata is veilig gesteld met Online Back-up van IT aanspreekpunt. Met Online Back-up maakt u eenvoudig en veilig een back-up van de data op uw pc of laptop, server of NAS. Het voordeel hiervan is dat u zorgeloos kunt werken zonder dat u bang hoeft te zijn voor het verlies van data.

Hoe werkt online back-up?

Online back-up van IT aanspreekpunt is een applicatie die geïnstalleerd word op de computer. Vervolgens bepaalt u zelf van welke bestanden en mappen een back-up gemaakt moet worden. Vervolgens wordt er op de achtergrond automatisch een back-up gemaakt op het gewenste tijdstip. Bestanden of mappen die per ongeluk zijn verwijderd kunnen hierdoor eenvoudig worden hersteld. Doordat het een online back-up service is, is het zelfs mogelijk om de data via een ander systeem te benaderen.

De voordelen van online back-up

Volledig geautomatiseerd

Met online back-up bent u altijd verzekerd van een kopie van uw bestanden en mappen. Bij verlies van data hoeft u zich daarom geen zorgen te maken.

Tijdbesparend

Eenmalig de back-up instellingen configureren, daarna worden back-ups volledig automatisch gemaakt zonder dat u hier last van ondervindt.

Eenvoudig te herstellen

Bij verlies van data is het heel eenvoudig een back-up terug te zetten. U geeft aan welke back-up er terug gezet moet worden en naar welke locatie, de back-up tool regelt het verder.

Meerdere versies

Er worden meerdere versies bewaard voor het geval u data nodig heeft die niet in de meest recente back-up voorkomt.

Externe locatie

Het voordeel van online back-up is dat uw bestanden op een externe locatie zijn opgeslagen. In geval van diefstal of brand is uw data nog steeds veilig.

Kostenbesparend

U hoeft zelf geen dure apparatuur of software aan te schaffen voor het maken van back-ups.

Éen aanspreekpunt nodig voor al uw IT zaken?

Stel uw vraag, wij helpen u graag verder.