Voor ondernemers

Gratis ICT status controle

Voor bedrijven in Twente

Ruben: Uw ICT Specialist

Aanvragen gratis IT audit

reCAPTCHA is required.

Hoe heeft u uw IT zaken geregeld?
Laat een gratis ICT audit doen!

Een goede beveiliging van uw data zoals bestanden en documenten is enorm belangrijk. Toch hebben nog altijd veel bedrijven hun beveiliging niet optimaal ingesteld. En daar kleven heel wat nare consequenties aan. Want gebeurt er met uw bedrijf wanneer u ransomware of malware binnen haalt? Wat gebeurt er als een kwaadwillende uw wachtwoord(en) weet te bemachtigen? Wat voor impact gaat dit op uw bedrijf hebben? En hoe staat het er eigenlijk voor met de beveiliging van uw server en netwerk. Kortom: het is beter om goed voorbereid te zijn op deze zaken.

Juist daarom biedt IT aanspreekpunt nu een gratis ICT audit aan. Dus bent u altijd al benieuwd geweest naar hoe uw ICT omgeving er voor staat? Is uw beveiliging wel optimaal? Of heeft u wellicht kans op data verlies?

Zou u het graag bevestigd willen hebben dat u het goed voor elkaar heeft? Of als dit niet het geval is, waar verbetering mogelijk is? IT aanspreekpunt helpt uw bedrijf verder!

Wij bieden vanaf nu een gratis IT audit aan voor bedrijven in Oost Nederland. Deze ICT audit neemt ongeveer één uur in beslag. Na de ICT audit krijgt u van ons een rapport met de uitwerking en advies.

De punten waar wij o.a. op controleren zijn:

  • De status van uw werkplek(en)
  • Status van uw server/NAS
  • De Status van uw netwerk
  • Eventuele risico’s
  • IT beleid (o.a. In/uit dienst procedure medewerkers)
  • Beveiliging (denk aan gebruikersaccounts, thuiswerkmogelijkheden en de veilige toegang tot bedrijfsdata)

Wilt u ook weten wat de status van uw ICT omgeving is? Wij controleren deze graag voor u. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.