De verschillen tussen office 365 en microsoft 365

Martin Huiszoon: Microsoft Certified Professional (MCP)

Neem contact op

reCAPTCHA is required.
Office 365

Wat is Office 365

Office 365 is een bundel van verschillende microsoft applicaties, te gebruiken in de cloud. De applicaties die Office 365 aanbiedt zijn Word, Excel, Powerpoint, Onenote, Outlook, Teams, Sharepoint, Onedrive en nog vele meer.

Office 365

Office 365 en Microsoft 365, soms zijn ze moeilijk uit elkaar te houden. Ze lijken veel op elkaar, maar toch zitten er enkele verschillen in. Office 365 is een abonnement waarmee de microsoft 365 producten online worden aangeboden. Dit gaat via de cloud, waarbij veiligheid voorop staat.De volgende applicaties zijn beschikbaar via office 365:

  • Word, Excel, Powerpoint
  • Outlook
  • Onedrive
  • Sharepoint
  • Microsoft Teams
  • Skype
  • Yammer

Deze applicaties stimuleren de onderlinge samenwerking en creativiteit binnen een bedrijf. Office 365 wordt in verschillende pakketten aangeboden, zoals Enterprise en Business. Afhankelijk van jouw voorkeuren is het ene pakket meer geschikt dan de andere.

Microsoft 365

Microsoft 365 is het complete pakket waarvan office 365 een onderdeel is. Office 365 zonder Microsoft 365 worden aangeschaft, maar Microsoft 365 niet zonder Office 365. Naast de Office 365 applicaties zit er in het microsoft 365-pakket een Windows 10 Pro upgrade en Enterprise Mobility & Security(EMS). Microsoft 365 wordt aangeboden in drie verschillende abonnementen, gericht op bedrijven, het onderwijs en voor enterprise.

Twijfel je nou welke van de twee het beste bij jouw bedrijf past? IT Aanspreekpunt kan je hierover een deskundig advies geven welk pakket het best bij jou past. Samen met één van onze specialisten bespreken we met jou de mogelijkheden, zodat onnodige kosten bespaard kunnen blijven.

Vrijblijvend advies

reCAPTCHA is required.