Compleet ontzorgd

Digitaal alles voor elkaar in enkele stappen

Gratis audit

Benieuwd naar wat er aan uw IT verbeterd kan worden? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken

IT aanspreekpunt kan ook uw aanspreekpunt worden en uw onderneming ontzorgen en adviseren over al uw IT gerelateerde zaken

Kennismaking

Omdat elke onderneming anders is zouden wij u graag eerst beter willen leren kennen! Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking om te bespreken of wij iets voor u zouden kunnen betekenen

Gratis audit

Na de kennismaking zou u graag een goed advies willen hebben. Wij komen op locatie om te inventariseren welke hard- en software binnen uw onderneming gebruikt wordt en proberen te pijlen waar huidige pijnpunten liggen.

Eerste voorstel

Aan de hand van de gegevens uit de audit maken wij een op maat gemaakt rapport met verbeterpunten voor uw IT omgeving. Deze verbeterpunten zijn bijna altijd in fasen te verbeteren. Denk aan het vervangen van verouderde apparatuur

w

Overleg

Nadat u ons advies heeft gezien zullen er ongetwijfeld vragen en/of extra wensen zijn. Wij komen graag nog een keer langs om alles rustig door te nemen. Uiteraard bent u ook gewoon welkom bij ons mooie kantoorgebouw!

Implementatie

Nadat u heeft besloten één, meer of alle adviezen op te volgen kunnen wij beginnen met implementeren van uw ideale IT omgeving.

Nazorg

Wij staan na implementatie klaar voor alle vragen die u heeft.

Voorbeelden van enkele diensten

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Wat echter elk bedrijf wel nodig heeft is apparatuur dat goed beveiligd en onderhouden wordt en een oplossing in geval van calamiteiten zoals verlies van data door diefstal, ransomware of hackers
Hieronder enkele voorbeelden van diensten gericht op bedrijfsgrootte:

Onze tevreden klanten

Enkele tevreden klanten

Bij 360SportIntelligence werken we inmiddels 2 jaar samen met IT aanspreekpunt. IT aanspreekpunt zorgt ervoor dat we altijd probleemloos kunnen werken op onze systemen en adviseert ons kundig over diverse hardware onderdelen voor onze video analyse oplossing. Als kleine organisatie worden we hiermee ontzorgt waar we dit nodig hebben. De pro activiteit, flexibiliteit en de prettige omgang waarmee dit gepaard gaat zijn voor ons zeer waardevol en we blijven dan ook graag samenwerken met IT Aanspreekpunt in de toekomst!

Tim Horstink

Productontwikkelaar, 360SportsIntelligence

Ik heb IT aanspreekpunt gevraagd on-site en op afstand ondersteuning te bieden aan ons team van medewerkers. Steeds weer is hij in staat met een praktische oplossing snel het probleem van de gebruiker op te lossen.

Joost Baak

Directeur, Borger en Burghouts B.V.

Sinds enkele jaren voert IT aanspreekpunt het IT beheer voor ons uit. De flexibele houding en snelle (re)acties maken dat wij erg tevreden zijn over de werkzaamheden van IT aanspreekpunt. We worden volledig ontzorgt op IT vlak en daar waren we naar opzoek.

Niek Stoker

Adviseur, Talentmanagement B.V.

Benieuwd wat IT aanspreekpunt voor u kan betekenen?